Claudia Pătrășcanu, răsfăț de cinci stele în Turcia! Și-a luat ambii copii în vacanță

Claudia Pătrășcanu poate răsufla, în sfârșit ușurată! Vedeta a lăsat în urmă problemele pentru a se bucura de o vacanță departe de România. Destinația aleasă: Turcia. Vedeta nu a plecat singură, ci însoțită de cei doi copii pe care îi are din relația cu afaceristul Gabi Bădălău. 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău încă își dispută custodia copiilor
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău încă își dispută custodia copiilor

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se chinuie să divorțeze de doi ani, însă momentan nu au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește custodia copiilor. Cu toate acestea, încearcă să se înțeleagă de dragul băieților, iar micuții petrec timp cu fiecare dintre părinți. 

Citește și: Claudia Pătrășcanu, amenințată cu bătaia de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și-a făcut bagajele și a ales o destinație în care se poate deconecta de la toată încurcătura din România. Vedeta a plecat, alături de copii, ăntr-o vacanță în Turcia. S-a cazat la un hotel exclusivist, de cinci stele și le-a povestit fanilor că se simte cu adevărat fericită.

Nu a ratat ocazia de a distribui primele imagini din vacanță pe pagina personală de Instagram. Din imaginile pe care le-a împărtășit fanilor se poate observa, cu ochiul liber, cât de fericită să simte Claudia. 

Claudia a anunțat în anul 2019 că intenționează să divorțeze de Gabi Bădălău. Nici după doi ani de drumuri în instanță și schimb de replici dure, cuplul nu a ajuns la o înțelegere în ceea ce privește custodia celor doi copii pe care îi au împreună. 

Vezi și: Adio, Gabi Bădălău! Bianca Drăgușanu nu se gândește la iertare

Gabi Bădălău, dragoste cu năbădăi cu Bianca Drăgușanu

Dacă după despărțirea de Gabi Bădălău, artista nu a mai fost văzută la brațul altui bărbat, fostul ei soț și-a reorientt atenție către un nume celebru din showbiz-ul românesc: Bianca Drgușanu. Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi este una plină de certuri și împăcări, dar și de gesturi grandioase.

De ziua Biancăi, Gabi nu a ținut cont de bani și a plătit o avere pentru a-i face toate poftele. Fericirea conjugală nu a durat mult, iar îndrăgostiții au avut parte de o ceartă monstruoasă, după ce afaceristul a organizat o petrecere cu mult alcool și prezențe feminine ispititoare! La începutul lunii iunie, Bianca declara că nu mai există cale de împăcarea între ea și fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net