Claudia Pătrășcanu răbufnește la 3 ani de la începerea divorțului de Gabi Bădălău: «Copiii trăiesc în teroare emoțională»

Ultima actualizare:

Claudia Pătrășcanu (43 de ani) continuă din ce în ce mai dur scandalul despărțirii de Gabriel Bădălău. Cântăreața vine cu noi acuzații despre cel pe care îl vrea fost soț și face publice fragmente din convorbirile telefonice cu el și familia acestuia, ca să arate cum este înjurată. Nici măcar grija pentru cei doi copii pe care îi au nu i-a putut face pe Claudia și pe Bădălău să îngroape securea războiului. 

claudia patrascanu copii png

Claudia Pătrășcanu: «Le este teamă atunci când tatăl țipă»

Disperată pentru că divorțul de Gabi Bădălău nu se mai termină și fiind îngrijorată că ar putea pierde custodia copiilor, Claudia Pătrășcanu a decis să scoată la lumină noi amănunte despre relația pe care o are acum cu bărbatul pe care dorește să-l numească „fostul soț”.

Citește și: Bădălău, uite ce-ai pierdut! Picioare lungi, trup de gazelă: Claudia Pătrășcanu a amețit turcii de tot

„Astăzi, familia Bădălau a decis că trebuie să-mi aud copiii doar în prezența lor, le-a fost tras telefonul din mână, au punctat că nu îi interesează de nimeni și de nimic și atunci cât ei vor și doar în prezența lor, îmi voi auzi copiii.

Copiilor mei li s-au restricționat orice legătură atât cu mine, cât și cu bunica maternă, la ordinul strict și cu pumnul în masă al acestei familii. Tot astăzi, doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și un act al alienării parentale, unde atât tatăl, cât și bunica paternă m-au jignit într-un mod stradal, atât pe mine, cât și pe mama mea și-mi aduc zeci de insulte de față cu copiii noștri.

Doi copii cărora nu li se oferă intimitatea de a vorbi cu mama lor, cărora le este dor de mine și mie de ei, cărora le este teamă atunci când tatăl țipă și nu fac exact cum el dictează, doi copii care nu au nici o vină pentru răzbunările, fricile și acțiunile acestei familii. O bunică care mă face «zdreanță» și mă dă «dr...» de față cu nepoții, o bunică care îmi traumatizează copiii emoțional și le vorbește urât despre mine, un tată care nu mai are limite și nu mai ține cont de nimic.

Dacă ei cred că am ajuns la capătul puterilor, se înșală amarnic. Am doi copii sensibili și buni, îi cresc cu credință și cu iubire, încât nici o vorbă urâtă despre mine și nici o ieșire de acest gen din partea lor nu ne poate despărți sufletește și îi voi aștepta acasă cu toată dragostea mea. Doi copii care trăiesc în teroare emoțională”, povestește Claudia.

Mărturisirea a fost făcută luni seară foarte târziu, pe conturile ei de pe rețelele sociale, acolo unde a publicat inclusiv două fragmente din convorbirile telefonice avute de ea și mama ei cu familia lui Gabi Bădălău.

În plus, Claudia acuză că tatăl copiilor ei îi învrăjbește pe cei mici împotriva ei: „Nu știu ce se întâmplă cu legile în țara noastră, căci în altă țară nimeni n-ar fi permis așa ceva. Dar sunt mereu cu speranța că nu toată lumea e coruptă și cumpărată. Copiii mei vorbesc doar ce li se spune și nu au dreptul la liberă gândire și alegere. Copilul mic este pus să-mi arate degetul obscen, să-mi spună «valea», li se transmite să-mi spună că sunt urâtă, că sunt cea mai rea mamă, să nu mai vină la mine și să rămână la ei. Este peste orice limită și lipsă de inimă să te joci cu sufletul unor copii atât de buni.

Bunica maternă nu poate să-și audă nepoții, nici să se joace cu ei și nici să le spună că-i iubește, deși m-a ajutat în creșterea lor de la 0 luni... dacă se întâmplă astfel de lucruri, tatăl o înjură așa cum doar el a fost educat. Îmi înjură fratele, familia, copiii, sunt făcuți perverși și mincinoși de către această familie care nu se gândește la sufletul copiilor. Dacă eu vreau să vorbesc în intimitate cu copiii, tocmai pentru a evita discuțiile dintre noi, primesc înjurături de față cu copiii mei de la întreaga familie.

Sunt 3 ani în care aștept să se ia o hotărâre și ca instanța să ia în considerare ce se întâmplă în cazul meu, cu doi copii minori care sunt alienați de întreaga familie și împotriviți. Sunt îngrijorată pentru copiii mei, pentru educația lor și pentru ce trăiesc emoțional, atunci când tatăl își iese din fire și nu numai. Dragi mămici, pentru cele care mi-ați fost și îmi sunteți alături: nu uitați de existența Domnului, fiți tari și nu uitați că inima voastră bate în același timp cu inima copiilor voștri”.

Claudia și Gabi Bădălău s-au căsătorit în 2015, dar de trei ani nu mai formează un cuplu și sunt în divorț. Cei doi au doi băieți, Gabriel (7 ani și 9 luni) și Nicolas Mihail (5 ani și jumătate).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net