Bianca Drăgușanu, apariție alături de Victor Slav, la deschiderea noului an școlar

Zi importantă pentru Bianca Drăgușanu și Victor Slav, care s-au întâlnit pentru a merge împreună la deschiderea noului an școlar, unde au însoțit-o pe micuța Sofia, care a avut prima zi la clasa zero.

Bianca a făcut live pe story, unde a mărturisit că este o zi importantă pentru ea, deoarece micuța Sofia este elevă în clasa I. Nu știm cine a avut emoții mai mari: mama sau fiica?!

Vezi și: Wow! Bianca Drăgușanu a descins în Capitală, ca o adevărată «sirenă urbană»!

„Eu astăzi am mari emoții de nu-mi găsesc cuvintele. Sofia merge la școală. De azi este la școală!”, le-a spus Bianca Drăgușanu urmăritorilor ei.

În drumul spre școală, Sofiei și vedetei TV li s-a alăturat Victor Slav. Micuța a fost foarte fericită, fiind bucuroasă că ambii părinți sunt alături de ea în această zi specială.

Citește și: Bianca Drăgușanu a găsit o pungă cu 21.000 de euro! Incredibil cine era proprietarul banilor

Victor Slav nu s-a lăsat mai prejos și a postat o fotografie în care se află lângă fiica lui.

Deși Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai sunt împreună de foarte mult timp, cei doi au decis că este bine să rămână prieteni pentru fetița lor.

Recent, fostul prezentator TV s-a mândrit cu noul talent al Sofiei, desenul. Acesta a postat o fotografie în care apar trei dintre desenele fetiței, alături de textul: „SNS Talent rar”. 

Bianca Drăgușanu, vacanță de lux cu Bădălău, pe insula milionarilor

Bianca Drăgușanu este fără o îndoială o mămică devotată și își dedică o bună parte din timp Sophiei, pe care o iubește necondiționat. Ca orice părinte, Bianca are nevoie să se și relaxeze și să se ocupe de viața personală, așa că recent, ea a trimis-o pe Sophia să petreacă câteva zile cu tatăl ei, Victor Slav, la un resort din Bulgaria, iar diva a fugit spre Mykonos, cu un «bărbat misterios». Acest bărbat misterios s-a dovedit a fi, până la urmă, nimeni altul decât Gabi Bădălău, cei doi amorezi dându-se de gol, după ce au postat poze pe social-media din aceleași locații. 

Bianca a împărtășit un clip în care cei ea și partenerul ei se plimbă romantic pe malul mării și de asemenea, o imagine în care cei doi își etalează ceasurile de lux. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

FotoJet (1) jpg
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
theo rose
primar longeviv jpg
FotoJet (2) jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
animal 1867472 1920 jpg
biserica din pustietate de departe jpg
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png