Fostul „cumnat” al Biancăi Drăgușanu, luat la ochi de autoritățile britanice, după ce a instigat la viol! Andrew Tate a ajuns „regele masculinității toxice”

Influencerul de origine britanică Andrew Tate, în vârstă de 35 de ani, a fost acuzat că promovează „cultura violului” în mediul online. De când a apărut în lumina reflectoarelor s-a confruntat cu mai multe scandaluri, acestea având teme precum misoginismul, rasismul și chiar traficul de persone. Organizațiile caritabile pentru viol și abuz domestic au cerut TikTok să interzică publicarea videoclipurilor sale pe platformă.

andrew tate 4 PNG

Tik Tok a primit numeroase apeluri pentru a elimina videoclipurile influencerului Andrew Tate, fost concurent la Big Brother. Fratele lui Tristan tate este acuzat că a postat conținut misogin, care instigă la viol, către un public tânăr, de copii. Crescut pe o moșie din Luton, Anglia, ca fiu al unui asistent de catering și al unui maestru de șah născut în America, fostul kickboxer Andrew Tate, în vârstă de 35 de ani, nu este străin de controverse.

Află mai multe despre frații faimoși: Viața fraților Tate, în imagini: lux, opulență, colecție de mașini și de femei. Cum i-am surprins prin București

Dar în ultimele trei luni Tate, născut în Chicago, descris drept „regele masculinității toxice”, a fost căutat pe Google mai mult decât Donald Trump sau Kim Kardashian. Astăzi, el are aproximativ 24 de milioane de lire sterline, și  milioane de urmăritori pe rețelele sociale. Totodată, Andrew Tate are mii de acoliți care scot 39 de lire din buzunar în fiecare lună pentru a face parte din „Hustler’s University”, unde așa-ziși experți folosesc servere Discord pentru a-i învăța pe alții cum să se îmbogățească.

Andrew Tate, de la sărăcie lucie, la Big Brother și faimă pe cârca unor controverse. A ajuns rege, dar nu în regatul potrivit

Supranumit „regele masculinității toxice”, Andrew Tate a avut parte de multe controverse, multe dintre ele bazate pe acuzații de misoginie, rasism și trafic de persoane. În ciuda unei cariere de succes în kickboxing care l-a făcut să câștige două titluri internaționale, ascensiunea spectaculoasă a faimei a lui Tate a fost legată de îndoctrinarea adolescenților britanici care folosesc platforma chineză de partajare video TikTok, relatează Daily Mail.

S-ar putea să te intereseze și: Detalii neștiute din trecutul lui Andrew Tate. A fost arestat în Londra pentru sechestrare: «A bătut-o și a închis-o în apartament»

Pe paginile sale de pe rețelele de socializare, băieți ușor de impresionat, cu vârste de până la 13 ani, sunt expuși unor informații îngrozitoare. Să ne amintim că Andrew Tate a transmis la un moment dat că victimele violului ar trebui „să-și asume responsabilitatea” și a descris cum a lovit și sufocat femei. Într-un asemenea filmuleț, el a explicat în detaliu cum ar ataca o femeie dacă l-ar acuza că o înșeală.

„Scoți maceta, bum în față, o strângi de gât. Taci din gură, c***o”, a declarat el.

Imaginea de „bad boy” începe să-l cam afecteze pe fratele lui Tristan Tate

Organizațiile caritabile pentru abuz domestic au avertizat că un astfel de conținut este extrem de misogin și are potențialul de a influența într-un sens negativ bărbații care astăzi sunt doar băieți, având comportamentul încă în formare. Tate a atras atenția și controversa pentru comentariile sale ciudate care promovează „interacțiunea bărbat-femeie”, cum ar fi aruncarea bunurilor unei femei pe fereastră și descriind o fostă iubită drept o „c**vă”.

Videoclipurile distribuite de el în mediul online îl surprind în timp ce explică de ce „a-ți pune amprenta” înseamnă să ieși la întâlniri doar cu femei de 18 și 19 ani. În altele, el spune că locul femeilor e acasă, că nu ar trebui să aibă voie să conducă un autoturism și ajunge inclusiv la ideea potrivit căreia femeile sunt proprietatea unui bărbat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nucleu terra
image
image
image
image
image
image
cub andreea balan png
cub adrian minune png
remove Audio video mov thumbnail png
natalie wood foto profimedia
lidia buble colaj instagram pixabay jpg
Banner zboruri anulate
Banner Petrică matu
alessandra ambrosio costum baie profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net