Fosta iubită a lui Tristan Tate, dezvăluiri din casa groazei: A bătut o fată destul de rău

Ultima actualizare:

Fosta iubită a lui Tate a făcut mărturisiri uimitoare cu privire la comportamentul bărbatului. Cum erau racolate femeile, cum le seducea, cum ajungeau să lucreze pentru el, însă și comportamentul violent al fraților anchetați de autorități.

Tristan Tate a avut o relație cu Bianca Drăgușanu
Tristan Tate a avut o relație cu Bianca Drăgușanu

Tristan Tate, un personaj controversat în lumea mondenă este, din nou, în centrul atenției, după ce ar fi sechestrat două femei care urmau să fie traficate. O fostă iubită a făcut dezvăluiri cu privire la metodele bărbatului de a acționa.

Aceasta a povestit cum s-a cunoscut cu bărbatul, dar și despre abordarea femeilor, cum le cucerea, prin ce aplicații și cum ajungeau ele să fie amorezate de el. De asemenea, declarația uimitoare a venit după ce fosta iubită a mărturisit că Tristan are, de fapt, o iubită de mulți ani, care este la curent cu tot ce face el, conform cancan.ro.

Eu cu Tristan Tate m-am cunoscut pe Facebook, în 2018, el m-a abordat. El folosea Tinder și încă-l folosește pentru a aborda fetele. El are iubită de vreo șapte ani, care-i permite totul.

Care lucrează pentru el, îi face bani. Tuturor fetelor le spune că iubita lui e angajata lui și că nu are nicio treabă cu ea”, declară ea.

Femeia a continuat dezvăluirile și a spus că Tate are un comportament destul de violent, mai ales atunci când consumă alcool. De asemenea, fata a vorbit și despre fratele lui, căruia îi aduce acuzații grave.

La început a fost vorba de relație, nu a fost vorba de muncă. La început e drăguț, cred că așa e cu toate fetele. După aceea se vede adevărata lui față. Are un comportament destul de violent. Nu a fost neapărat violent cu mine, cât cu persoanele din jurul lui. Abuzează de alcool și devine violent. Nu a dat în mine sau ceva

Nu știu vreun caz în care Tristan să fi lovit fetele care lucrează pentru el. Știu doar de fratele lui că a lovit o fată, destul de rău. A filmat-o și după a pus-o să spună că e vrăjeală, dar a bătut-o destul de rău'' a zis aceasta.

Fosta iubită a lui Tate, dezvăluiri uimitoare
Fosta iubită a lui Tate, dezvăluiri uimitoare

Maria Catalina a povestit atât despre relația personală pe care a avut-o cu acesta, cât și despre cea profesională, atunci când a decis să lucreze pentru el.

 „După ce ne-am despărțit l-am contactat pentru că voiam să lucrez pentru el. Eu, înainte să lucrez pentru el, am făcut videochat în altă parte și-mi tot dădea mesaje și mă întreba de ce nu lucrez pentru el'', a spus aceasta.

Citește și Ce aroganță au făcut Bianca Drăgușanu și iubitul. Și-au “negociat” împăcarea în stil mare

Despre colaborarea cu el, fosta iubită nu a fost prea încântată, deoarece aceasta susține că nu a fost plătită.

  „În cele din urmă, am lucrat pentru el două săptămâni în care nu am fost plătită. Nu am făcut la el în casă! El racolează, oarecum, fetele le pune într-o casă, separat de el, le spune că sunt împreună cu el și le pune într-o casă în care să lucreze! Eu aveam o casă în «American Village», unde stăteam singură.

El e super strict! Ne-am certat pentru că eu am vrut să ies mai devreme de la muncă și el a început să facă crize că am ieșit și a început să mă acuze că am făcut nu știu ce cu nu știu cine … A făcut o criză și mi-a zis să plec. I-am zis «OK, dar tu să mă plătești pentru cât am muncit!» Bine, nu am mai văzut banii ăia. Erau cam o mie și ceva. Nu făcusem foarte mult, dar gestul în sine m-a deranjat! După aceea, ne mai certam din când în când pentru că-mi făcea plăcere să-l enervez până mă bloca”, a adăugat fosta iubită a lui Tristan Tate.

Legături cu femei din showbizul autohton

Cei doi frați au avut legături cu diferite femei din lumea mondenă, printre acestea se numără Bianca Dragășanu, Alexandra Stan, dar și Lidia Buble.

Relația dintre Tristan Tate cu Bianca Drăgușanu a început în 2018, când cei doi au fost văzuți ținându-se de mână. Iubirea dintre ei s-a stins după doar câteva luni. Bianca regretă relația cu acesta, iar Tate nu recunoaște că ar fi format un cuplu.

Alexandra Stan a fost și ea văzută în compania lui Tate. După ce a fost eliminată de la Surivor, cei doi au petrecut câteva săptămâni împreună, iar bărbatul are doar cuvinte de laudă la adresa acesteia. Vedeta este însă dezamăgită de el, acuzându-l că a făcut publice fotografii în care aceasta apărea goală.

'Aceasta este declarația mea oficială: Este o fată drăguță, am petrecut câteva săptămâni frumoase împreună, este minunată și o să-mi fie întotdeauna dor de ea, însă lucrurile nu au decurs așa cum ne-am fi așteptat. Este o fată drăguță, cred că este minunată, nu știu de ce se întâmplă asta, eu nici nu sunt în România, sunt în Miami și Alexandra mi-a oferit cele mai frumoase două săptămâni din viața mea.', a declarat Tristan Tate la Antena Stars.

Pe de altă parte, fratele lui Tristan, Andrew – Cobra – Tate a fost văzut, anul trecut, în compania unei cântărețe celebre, Lidia Buble. Niciunul nu a confirmat, însă, că ar fi avut vreo relație.

Frații Tate, afaceri pe minus

Una dintre firmele pe care le dețin frații, Talisman Enterprises, ce se ocupă cu activități ale portalurilor web, prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și activități conexe, are o pierdere uriașă.

La cifra de afaceri de aproape două milioane de lei (în jur de 400.000 de euro), bilanțul contabil declarat oficial arată o pierdere de peste 660.000 de lei (aproximativ 130.000 de euro), conform fanatik.ro.

De asemenea, pentru cea de-a doua firmă, Spirit House Enterprises nu a fost depus niciun bilanț contabil până acum.

Recent, în vila fraților Tate au descins mascații și poliția, după ce aceștia ar fi sechestrat două femei care urmau să fie traficate sexual. 

Citește și Ce aroganță au făcut Bianca Drăgușanu și iubitul. Și-au “negociat” împăcarea în stil mare 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net