Nicolae Botgros, operat de urgență! Drama vieții și suferințele l-au dărâmat

Ultima actualizare:

Nicolae Botgros a împlinit 69 de ani marți, 25 ianuarie, însă aniversarea a fost de o tristețe copleșitoare. Mama lui a murit chiar de ziua lui de naștere, acum 12 ani, iar anul trecut maestrul dirijor și-a pierdut și soția, pe artista Lidia Bejenaru. În plus, el a trecut și printr-o intervenție chirurgicală.

Nicolae Botgros, în lacrimi la TV. Captură Youtube
Nicolae Botgros, în lacrimi la TV. Captură Youtube

Nicolae Botgros a izbucnit în lacrimi, la TV, invitat la emisiunea Prima Oră, de la postul de televiziune Prima 1 Moldova. Maestrul nu și-a revenit după moartea soției sale, care s-a stins pe 26 iulie 2021, la 68 de ani, măcinată de boală, dar și de durerea de a ști că soțul ei mai are o familie, cu tânăra solistă Anișoara Dabija, care i-a dăruit și o fetiță.

Nicolae Botgros, operat la München

Realizatorii emisiunii l-au întrebat cu ce gânduri a trăit împlinirea celor 69 de ani, iar amintirile, mesajele și imaginile l-au emoționat profund pe celebrul dirijor de peste Prut. ”M-am trezit cu niște gânduri care mă apasă din punct de vedere moral, omenesc. Dar, copiii mei, Cornel, Cristi (n.r. nepotul), Nicoleta, și toți cei care sunt lângă sufletul meu, îmi dau putere pentru că sunt lângă mine la momentele grele și cele frumoase. Nu e un secret, chiar acum m-am întors de la Munchen, m-am operat de cataractă, era avansată pe fond de stres. Acum sunt foarte bine, văd lumea altfel", a declarat Nicolae Botgros în emisiunea menționată, citată de starpopular.ro.

Nicolae Botgros a mai spus că aniversarea sa este mereu umbrită de amintirea că mama lui a murit acum 12, chiar de ziua lui. Nu este an în care maestrul, pe lângă lumânările din tortul aniversar, să nu aprindă și o lumânare pentru sufletul celei care i-a dat viață. "Nu preconizam să facem o sărbătoare, ci de pomenire. Se împlinește jumătate de an de când soția a plecat în ceruri, iar mama mea a fost înmormântată în urmă cu 12 ani, vreau să fac o masă de pomenire la care am invitat multa lume. La anul, când voi împlini 70 ani, voi face o aniversare și pentru mine”, a mai declarat Nicolae Botgros. 

Nicolae Botgros are un fiu de 45 de ani și o fetiță de 3 ani

Nicolae Botgros are o relație cu artista Anişoara Dabija. Povestea de dragoste a început însă în timpul căsniciei sale cu regretata Lidia Bejenaru. Anișoara a fost căsătorită și ea cu instrumentistul Dumitru Guşevatîi, cu care are doi băieți. Pe Nicolae Botgros, Anișoara Dabija l-a făcut tată de fată în aprilie 2018. Cu regretata lui soție, Nicolae Botgros are un fiu, pe Corneliu, în vârstă de 45 de ani. Acesta cântă la vioară chiar în orchestra condusă de tatăl lui, "Lăutarii din Chișinău". 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
florin piersic facebook jpg
cristian boureanu png
banner Roxana Blagu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net