Bombă! Nicolae Botgros, tată la 65 de ani cu iubita tinerică


    Nicolae Botgros și soția sa, solista de muzică populară Lidia BejenaruFoto: osearaperfecta.md
Nicolae Botgros și soția sa, solista de muzică populară Lidia BejenaruFoto: osearaperfecta.md

Cupidon a lovit din plin! Deși este căsătorit de 47 de ani și are o căsnicie solidă, Nicolae Botgros pare să trăiască o relație paralelă cu o solistă mai tânără cu 27 de ani decât el. Mai mult, colegii de breaslă ai artistului spun că Anișoara Dabija a născut în aprilie o fetiță, pe care celebrul dirijor din Republica Moldova a recunoscut-o și căreia i-a dat numele lui: Nicoleta Botgros! Oficial, artistul nu comentează această poveste.

Este unul dintre cei mai talentați și mai respectați oameni din muzica populară. Nimeni altul decât dirijorul din Republica Moldova, Nicolae Botgros, cel care se identifică practic cu Orchestra Națională de muzică populară ”Lăutarii”, fondată în anul 1970. Considerat un magician al viorii, Botgros a impresionat datorită talentului său, dar și prin faptul că s-a remarcat cu viața sa personală curată, ocolită de scandaluri. Este căsătorit de 47 de ani cu artista de folclor Lidia Bejenaru și împreună au un băiat pe nume Cornel (43 de ani), care cântă la vioară în orchestra condusă de tatăl său. Însă se pare că acesta nu este unicul fiu al maestrului, căci prin lumea artistică de peste Prut umblă o bârfă-bombă, lansată de blogerul Eugen Luchianiuc.

Anișoara Dabija cântă cu maestrul Nicolae Botgros în orchestra "Lăutarii"
Anișoara Dabija cântă cu maestrul Nicolae Botgros în orchestra "Lăutarii"

Se pare că anul acesta, în aprilie, maestrul Nicolae Botgros ar fi devenit din nou tătic, la vârsta de 65 de ani. Însă nu cu soția sa, ci cu o artistă cu 27 de ani mai tânără decât el, care cântă și ea în orchestra acestuia, de ani buni. Este vorba despre decât Anișoara Dabija (38 de ani), o cântăreață de muzică populară care mai are doi băieți din căsătoria cu soțul său, Dumitru Dabija, conform presei de peste Prut. ”Toată lumea din Moldova știe asta, însă domnul Botgros și Anișoara se feresc să vorbească despre asta. S-au ferit cât au putut de mult, dar iată că a ieșit la iveală secretul. Ea a născut o fetiță în urmă cu câteva luni, iar maestrul i-a dat numele lui. Pe micuță o cheamă Nicoleta Botgros. Nici unul nu recunoaște asta, dar să vă mai spun ceva. Sunt o grămadă de artiste care se dau pe lângă acest geniu al muzicii, pentru a deveni celebre, și chiar ele trag de domnul Botgros. El își iubește enorm nevasta și e un om de respect. Faptul că a recunoscut copilul acesta și că i-a dat numele lui, vorbește încă o dată despre calitatea umană și responsabilitatea maestrului, indiferent de situația în care se află acesta”, ne-a declarat o sursă din lumea muzicii populare.

Anișoara Dabija a născut în luna aprilie
Anișoara Dabija a născut în luna aprilie

Iată că presa din Republica Moldova a dat ca sigură această știre, iar ziarele titrează: ”Maestrul Nicolae Botgros a devenit tată!”. În ciuda acestei situații, Nicolae Botgros își vede liniștit de familie și chiar și-a răsfățat soția în câteva vacanțe în străinătate, iar fotografiile arată doi oameni zâmbitori. E posibil ca doamna Botgros să cunoască această situație și, posibil, să își fi iertat soțul iubitor. Contactat telefonic de Click!, maestrul s-a mulțumit să ne spună că nu vrea să discute despre acest subiect. Anișoara Dabija ne-a confirmat că are o fetiță, dar nu a vrut să facă alte precizări.

FotoJet (1) jpg
culori brazi 2022
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
infidelitate 0 jpeg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
filme de craciun
foto1 ElenaB jpg
FotoJet (1) jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
Multe localități din Siberia nu au căldură FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg