Mirela Vaida, mesaj dur pentru autorități în cazul fraților Tate: «Româncele noastre nu sunt băgate în seamă»

Frații Tate au ajuns în atenția autorităților, după ce au fost acuzați DIICOT pentru sechestrarea și exploatarea a două tinere, dintre care una era din SUA. Mirela Vaida a transmis câteva vorbe extrem de dure la adresa autorităților, cărora le-a reproșat că nu ar fi intervenit dacă victimele ar fi fost românce. 

image
Mirela Vaida, mesaj dur pentru autorități în cazul fraților Tate

Mirela Vaida este foarte revoltată de maniera în care s-a desfășurat intervenția autorităților în cazul fraților Tate, recent acuzați de DIICOT pentru exploatarea sexuale a două tinere.

Citește și Viața fraților Tate, în imagini: lux, opulență, colecție de mașini și de femei. Cum i-am surprins prin București

Prezentatoarea TV a vorbit în cadrul emisiunii Acces Direct despre acest caz și a transmis un mesaj extrem de dur autorităților, în care le-a adus la cunoștiință că există multe astfel de cazuri în România. Vaida a subliniat că singurul motiv pentru care autoritățile s-au sesizat este din cauză că una dintre tinere este de origine americană, iar Ambasada SUA a făcut presiuni pentru găsirea acesteia. 

Sunt probleme pe care statul român le cunoaște, dar nu intervine. Nu înțeleg de ce. Româncele noastre nu sunt băgate în seamă, dacă nu era vorba de tânăra care a apelat la iubit și s-a intervenit prin Ambasadă, nimeni nu intervenea. Nu se bagă Poliția. Nici nu-i știu pe acești tineri, dar cu siguranță nu intervenea nimeni dacă era o româncă”, a spus ea.

Tristan Tate a avut o relație cu Bianca Drăgușanu

În mod «straniu», frații Tate desfășoară afaceri de ani de zile și își afișează cu fiecare ocazie luxul în care trăiesc, totuși autoritățile române nu au verificat sursele de venit ale acestora.

Andrew și Tristan Tate sunt doi milionari de origine britanică, care s-au stabilit, în mod strategic am spune, în România, unde au continuat să câștige sume fabuloase de bani. 

Citește și Mama uneia dintre tinerele sechestrate de frații Tate, despre cum i-a fost racolat copilul: «A văzut-o naivă și cuminte»

DIICOT s-a sesizat în privința acestora, în momentul în care Ambasada SUA declarat că o tânără americană ar fi sechestrată în vila din Pipera a celor doi ,,afaceriști". La fața locului mascații au găsit două tinere private de libertate, dintre care una era tânăra de origine americană, iar cealaltă o româncă. 

După ce au fost audiați timp de cinci ore, frații Tate au fost lăsați în libertate, de către autoritățile române. 

Tristan Tate a avut chiar și o relație de scurtă durată cu Bianca Drăgușanu, în 2018, la scurt timp după ce blondina s-a despărțit de Victor Slav. 

La acest moment, cazul a fost preluat de DIICOT.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

vladut
cub ion țiriac png
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
better call saul foto cinemgia.ro
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub schimbări televiziuni png
1 Monica Barladeanu123 jpg