Mirela Vaida, mesaj dur pentru autorități în cazul fraților Tate: «Româncele noastre nu sunt băgate în seamă»

Ultima actualizare:

Frații Tate au ajuns în atenția autorităților, după ce au fost acuzați DIICOT pentru sechestrarea și exploatarea a două tinere, dintre care una era din SUA. Mirela Vaida a transmis câteva vorbe extrem de dure la adresa autorităților, cărora le-a reproșat că nu ar fi intervenit dacă victimele ar fi fost românce. 

Mirela Vaida, mesaj dur pentru autorități în cazul fraților Tate
Mirela Vaida, mesaj dur pentru autorități în cazul fraților Tate

Mirela Vaida este foarte revoltată de maniera în care s-a desfășurat intervenția autorităților în cazul fraților Tate, recent acuzați de DIICOT pentru exploatarea sexuale a două tinere.

Citește și Viața fraților Tate, în imagini: lux, opulență, colecție de mașini și de femei. Cum i-am surprins prin București

Prezentatoarea TV a vorbit în cadrul emisiunii Acces Direct despre acest caz și a transmis un mesaj extrem de dur autorităților, în care le-a adus la cunoștiință că există multe astfel de cazuri în România. Vaida a subliniat că singurul motiv pentru care autoritățile s-au sesizat este din cauză că una dintre tinere este de origine americană, iar Ambasada SUA a făcut presiuni pentru găsirea acesteia. 

Sunt probleme pe care statul român le cunoaște, dar nu intervine. Nu înțeleg de ce. Româncele noastre nu sunt băgate în seamă, dacă nu era vorba de tânăra care a apelat la iubit și s-a intervenit prin Ambasadă, nimeni nu intervenea. Nu se bagă Poliția. Nici nu-i știu pe acești tineri, dar cu siguranță nu intervenea nimeni dacă era o româncă”, a spus ea.

Tristan Tate a avut o relație cu Bianca Drăgușanu

În mod «straniu», frații Tate desfășoară afaceri de ani de zile și își afișează cu fiecare ocazie luxul în care trăiesc, totuși autoritățile române nu au verificat sursele de venit ale acestora.

Andrew și Tristan Tate sunt doi milionari de origine britanică, care s-au stabilit, în mod strategic am spune, în România, unde au continuat să câștige sume fabuloase de bani. 

Citește și Mama uneia dintre tinerele sechestrate de frații Tate, despre cum i-a fost racolat copilul: «A văzut-o naivă și cuminte»

DIICOT s-a sesizat în privința acestora, în momentul în care Ambasada SUA declarat că o tânără americană ar fi sechestrată în vila din Pipera a celor doi ,,afaceriști". La fața locului mascații au găsit două tinere private de libertate, dintre care una era tânăra de origine americană, iar cealaltă o româncă. 

După ce au fost audiați timp de cinci ore, frații Tate au fost lăsați în libertate, de către autoritățile române. 

Tristan Tate a avut chiar și o relație de scurtă durată cu Bianca Drăgușanu, în 2018, la scurt timp după ce blondina s-a despărțit de Victor Slav. 

La acest moment, cazul a fost preluat de DIICOT.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net