Mama uneia dintre tinerele sechestrate de frații Tate, despre cum i-a fost racolat copilul: «A văzut-o naivă și cuminte»

Ultima actualizare:

Scene desprinse dintr-un film de acțiune s-au petrecut luni seara, într-o zonă bună a Capitalei. Poliția a descins cu mascații în vila din Pipera a fraților Tristan și Emory Andrew Tate, după ce aceștia ar fi sechestrat două femei care urmau să fie traficate sexual. Mama uneia dintre tinere face mărturisiri impresionante. 

Frații Andrew și Tristan Tate. Foto: Instagram
Frații Andrew și Tristan Tate. Foto: Instagram

Una dintre tinerele sechestrate de frații Tate este o americancă, Emma Aida Gabbey, de 21 de ani. Aceasta a reușit să își anunțe iubitul din SUA unde este sechestrată, iar bărbatul a sunat imediat la ambasadă și a alertat autoritățile. De altfel, polițiștii au fost alertați chiar de către oficiali ai Ambasadei SUA la București. În vilă era amenajat și un studio de videochat.

În urma descinderii, anchetatorii au descoperit că, pe lângă americancă, în imobil era închisă și o româncă. Mama acesteia a făcut câteva declarații, la cald, și crede că fiica ei a fost o victimă sigură.

Mama uneia dintre fete: "Voia s-o vândă aici sau peste hotare"

Copilul meu e un copil cuminte, niciodată nu mi-a făcut probleme. Mereu o întrebam dacă are prieten și-mi spunea: «Nu, mami. Eu doar mă duc la facultate». E un copil foarte cuminte, cred că de-aia a și racolat-o, că e prea naivă. Mi-a zis că iese la un suc cu o prietenă. Mie mi s-a părut un lucru ciudat de la început, de când am văzut poze cu fata cu care zicea că iese. Am văzut că fata aia avea o figură mai dubioasă, nu mi-a plăcut, dar am zis să nu-i zic nimic copilului meu.

Mama uneia dintre fetele sechestrate. Foto: Gandu.info
Mama uneia dintre fetele sechestrate. Foto: Gandu.info

M-am gândit că e colegă cu ea, iese și ea la o cafea cu o colegă, nu face nimic rău. Asta cred că e de-aia de racolează. Clar anturajul e de vină! Fata mea are 20 de ani, e anul II la facultate. De o lună de zile parcă nu-mi mai spunea tot ce face. Ea, care înainte îmi zicea tot-tot. Ea s-a dus la mai multe prezentări.

Cred că ăsta (n.r. Tristan Tate) asta face, racolează fete naive de la prezentări. Așa mă gândesc. Cred că de acolo a racolat-o «peștoaica» aia și a adus-o la ăsta. Că mereu mi-a trimis poze: uite, mami, sunt la prezentare, stăm atât, ne dau atâția bani. Copilul îmi spunea tot, nu-mi ascundea nimic. Cred că a văzut-o naivă și cuminte și a adus-o aici. Voia s-o vândă aici sau peste hotare. Ce-o fi zis: «Hai, că asta e tocmai bună, că e cuminte, naivă»”, le-a spus femeia jurnaliștilor.

Comunicatul poliției

Polițiștii ilfoveni au fost anunțați, luni, de un reprezentant al Biroului de Securitate Diplomatică din cadrul Ambasadei SUA la București, cu privire la faptul că există o informație conform căreia, într-un imobil situat pe strada Washington, din orașul Voluntari, Emma Aida Gabbey, în vârstă de 21 ani, cetățean american, ar fi sechetrată.

În continuare, s-a relaționat cu Biroul de Securitate Diplomatică, iar în urma obținerii unor informații suplimentare, organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate in mod ilegal”, a anunțat Poliția printr-un comunicat de presă.

Tristan Tate a fost iubitul Biancăi Drăgușanu

Frații Tate se integraseră de ani buni în peisajul monden dâmbovițean și adorau să se afișeze pe conturile sociale cu averea lor, în special cu bolizii de lux, de sute de mii de euro, printre care Lamborghini Huracan şi Aston Martin Vanquish. În iunie 2018, Tristan Tate a devenit și mai cunoscut în România, după ce s-a cuplat cu Bianca Drăgușanu. Aceasta tocmai se despărțise de tatăl fetiței ei, Victor Slav, și a fost surprinsă la brațul milionarului britanic, fost lupător de kickboxing.

Relația dintre Bianca și Tristan nu a durat mai mult de o lună, suficient însă cât fotoreporterii Click! să îi surprindă împreună și la mare, și în București. „Bianca este o femeie familistă, care și-a lăsat soțul și tatăl copilului ei pentru unul dintre cei mai ciudați playboy din București. Nimeni nu ar trebui să fie surprins că nu au mers lucrurile între noi", a declarat Tristan Tate, la vremea aceea, pentru emisiunea „Star Magazin', de la Antena Stars. Bianca a negat însă că Tristan ar fi fost motivul despărțirii dintre ea și Victor Slav.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net