Bianca Drăgușanu va lua foc. Uite pe ce bombă sexy a pus ochii Tristan!

Otilia
Otilia

Tristan Tate trece cu o uşurinţă uluitoare de la o femeie la alta. Nici bine nu a pus capăt relaţiei cu Bianca Drăguşanu, că s-a şi afişat, zilele trecute, cu o altă frumuseţe din show -biz, semn că are lipici la vedete. El a fost surprins, într-un local, alături de Otilia Brumă, o solistă din Suceava cu mare succes peste graniţă.

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăguşanu (36 de ani) şi frumuşelul Tristan Tate (30 de ani) este deja istorie. De fapt, şi el a recunoscut că îi place distracţia şi că nu este genul de bărbat care să stea prea mult timp într-un loc. 

Bianca
Bianca

Deşi Bianca susţinea sus şi tare că nu Tristan i-a stricat relaţia cu Victor Slav, tatăl fetiţei ei, iată că celebrul burlac a dat-o de gol: ” Bianca este o femeie familistă, care şi-a lăsat soţul şi tatăl copilului ei pentru unul dintre cei mai ciudaţi playboy din Bucureşti. Nimeni nu ar trebui să fie surprins că nu au mers lucrurile între noi”, a declarat acesta, în cadrul emisiunii “Star Magazin”.

Cum despărţirea de Bianca nu l-a afectat prea mult, el a trecut din nou la atac. De data aceasta a pus ochii pe un alt nume sonor, nimeni alta decât Otilia Brumă (26 de ani), din Suceava, cântăreaţă aflată în topurile muzicale din întreaga lume. 

Bote şi Bianca au format un cuplu acum zece ani
Bote şi Bianca au format un cuplu acum zece ani

O vreme a susţinut concerte numai în Turcia, unde are milioane de fani. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, au vorbit câte-n lună şi-n stele, după care Tristan a invitat-o şi la un grătar.

„Ele sunt prietenele mele! Pe Otilia am întâlnit-o la o petrecere. Când am întâlnit-o, nu mai eram cu Bianca. Nu! Se terminase deja! Eu şi Otilia bem ceva”, a spus Tristan Tate, când a fost surprins, zilele trecute, de reporterii Antenei Stars, la un local bucureştean.

Otilia este şi ea singurică, deci o pradă uşoară pentru Tristan: „M-am despărţit de ultimul iubit turc acum patru luni”, a adăugat celebra interpretă. Bianca îşi va roade cu siguranţă unghiile că a rămas şi fără Tristan, dar şi fără Victor Slav, care i-a iertat multe gafe, inclusiv escapada amoroasă cu fostul ei iubit, Adrian Cristea, la Paris, în timpul mariajului lor. Bianca şi Victor au divorţat în 2014, însă nici măcar fetiţa lor, Sofia, nu a reuşit să le salveze relaţia, aflată de mulţi ani pe butuci. 

Cătălin Botezatu: «Bianca este ca o felină»

Celebrul designer vestimentar Cătălin Botezatu (51 de ani), care a bifat o poveste de dragoste cu Bianca Drăguşanu, în urmă cu mai bine de zece ani, are numai cuvinte de laudă la adresa blondinei.

Tristan Tate şi Bianca Drăguşanu s-au iubit doar două luni
Tristan Tate şi Bianca Drăguşanu s-au iubit doar două luni

„Bianca este ca o felină pe care nu poţi să o închizi într-o cuşcă. Ea trebuie să trăiască în habitatul său, să fie admirată, dorită, curtată. Dacă nu se simte aşa, nu mai e Bianca. Cred că l-a ales pe Tate la un moment dat pentru că a găsit acel ceva pe care nu l-a găsit la alţi bărbaţi. Fiecare partener are altceva de oferit. Să vă spun ceva! Drăguşanu nu e materialistă, cum spun toţi. Vă zic clar, dacă era materialistă, puncta la nivel de miliardari şi ştiu eu ce vorbesc”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Wowbiz.ro.

Cele două rivale au siluete de viespe

Bianca este vedetă tv, fotomodel, dar şi propietara unei case de modă, iar Otilia este cântăreaţă de top. 

Au fost surprinşi de Antena Stars
Au fost surprinşi de Antena Stars

Totuşi, cele două au o mare pasiune în comun, sala de sport, unde trag din greu pentru a arăta impecabil. Rivalele sunt pline de pătrăţele, astfel că poţi lesne juca şah pe abdomenele lor. Deşi la debutul în show-biz Bianca era tare dolofană, ea a reuşit să scape de peste 15 kilograme, cu ajutorul unor diete. Recunoaşte că s-a îmbolnăvit de stomac, după ce o vreme a făcut foamea ca să arate ca un fotomodel.


    Bianca
Bianca
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png