Bianca se iubește cu un fost campion de kickboxing

Ultima actualizare:

    Bianca Drăguşanu  l-a înnebunit pe  Tristan cu  formele  ei sexy
Bianca Drăguşanu l-a înnebunit pe Tristan cu formele ei sexy

Bianca Drăguşanu s-a despărţit de curând de Victor Slav, însă nu a avut timp să intre în depresie, pentru că s-a aruncat în braţele unui bărbat chipeş şi plin de bani. Tânărul e Tristan Tate, a fost luptător şi are o avere colosală.

Ar fi ciudat ca o femeie precum Bianca Drăguşanu (36 de ani) să rămână singură după recenta despărţire de Victor Slav (38 de ani). În urmă cu câteva săptămâni, blondina i-a spus ”adio” tatălui fetiţei sale, preferând să rămână doar colegi de platou, la Kanal D, unde ea prezintă “Te vreau lângă mine”, iar el, “Wowbiz”, alături de Andreea Mantea. Conform spynews.ro, Bianca a ieşit în weekend la braţul unui alt bărbat, la fel de plin de muşchi precum Slav, dar cu o avere cu multe zerouri în coadă şi care şi-ar permite să o răsfeţe pe blondina sexy cum vrea ea. Bărbatul, mai mic cu şase ani decât Bianca, se numeşte Tristan Tate şi vine de pe meleaguri străine, mai precis din Marea Britanie, însă s-a mutat în România de trei ani.


    Tristan Tate  are 30 de ani  şi e plin de  bani şi de  muşchi
Tristan Tate are 30 de ani şi e plin de bani şi de muşchi

Tristan împlineşte luna viitoare 30 de ani, a practicat o bună perioadă de timp kickboxing şi a avut performanţe frumoase. Sursele Click! spun despre Tristan că acesta s-a stabilit iniţial în Braşov, unde a avut trei apartamente, însă de ceva timp le-a vândut pe toate şi s-a mutat într-o vilă superbă din cartierul milionarilor, Pipera. Acum este comentator de  RXF (Romanian Xtreme Fighting), adică  singura organizaţie sportivă din România dedicată exclusiv MMA-ului autohton (mixed martial arts). Tristan se ocupă de afacerile lui, căci are un hotel în Thailanda, care-i aduce foarte mulţi bani, iar în timpul liber se plimbă cu maşinile lui de lux. Noul iubit al Biancăi are o colecţie frumoasă de bolizi, pe care o împarte cu fratele său, Andrew, şi el luptător profesionist. Când ies pe stradă cu bolizii lor de câteva sute de cai putere, respectiv Lamborghini Huracan şi Aston Martin Vanquish, fraţii Tate fac furori şi întorc capetele fetelor. Au avut iubite supersexy, însă nu au rezistat mult în relaţii pentru că le place să fie liberi. Lui Tristan, iată că i-a pus capac Bianca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net