Detalii neștiute din trecutul lui Andrew Tate. A fost arestat în Londra pentru sechestrare: «A bătut-o și a închis-o în apartament»

Ultima actualizare:

Frații Tate, Andrew și Tristan, au intrat în atenția oamenilor legii la începutul săptămânii, după ce vila lor din Pipera ar fi fost transformată în studio de videochat. În plus, cei doi ar fi sechestrat două tinere cu intenția să le traficheze în vederea prostituției. Noi amănunte despre activitățile lui Andrew, în vremea în care locuia la Londra, ies la iveală. 

Frații Tate sunt cercetați pentru sechestrarea a două tinere
Frații Tate sunt cercetați pentru sechestrarea a două tinere

La începutul săptămânii, Andrew și Tristan, cel despre care s-a scris că ar fi avut o relație cu Bianca Drăgușanu la un moment dat, au fost ridicați de poliție și duși la audieri. După multe ore de intervievare, frații au fost puți în libertate, însă polițiștii vor continua cercetarea pe numele lor, ei fiind acuzați de secehstarea a doua tinere în locuința din Pipera. 

Conform Cancan, nu este pentru prima dată când Andrew sechestrează o tânără în propria locuință. În vremea în care locuia la Londra, Andrew, supranumit Cobra, ar fi obligat o domnișoară să facp videochat în casa în care el trăia. Atunci când a refuzat, bărbatul nu a stat pe gânduri și i-a aplicat mai multe lovituri. 

Citește și: Tristan Tate, declarații surprinzătoare despre scandalul sechestrării 

„Andrew a forțat o fată să facă videochat și ea a vrut să evadeze din locuință. Așa că a bătut-o și a închis-o în apartament. Au venit, atunci, polițiștii și l-au arestat, iar fata a fost eliberată. Cazul este foarte asemănător cu cel de acum câteva zile, de la București”, a dezvăluit o sursă din apropierea sportivului. 

Andrew și Tristan s-ar fi mutat la București și au lăsat viața din Londra în urmă, după ce au descoperit că legile privind videochatul în România sunt mai ambigue și mai permisive decât în capitala Marii Britanii, conform aceleiași surse. 

Vezi și: Viața fraților Tate, în imagini: mașini de sute de mii de euro și lux orbitor 

Fosta iubită a lui Tristan Tate, pe nume Maria Cătălina, confirmă zvonurile care circulă despre frații Tate. Tânăra susține că a citit tot ce s-a scris despre frați și că poate confirma faptul că fostul ei iubit este un om rău, cu intenții necurate.

Cum reușeau frații Tate să obțină încrederea tinerelor 

Maria a dezvăluit că frații au o modalitate de a câștiga încrederea fetelor care le trec pragul casei. Andrew și Tate se comportă exemplat cu domnișoarele pentru ca apoi să le convingă să-și tatueze numele lor pe piele și să fie însemnate „precum niște vite", relatează Maria.

„Și pe mine m-a pus să-mi fac tatuaj! Eram mică și fraieră, dar, bine, mi-am făcut o ședință de laser și o să-l acopăr. Dar asta am făcut înainte să lucrez pentru el. Nu e neapărat ceva pentru muncă, e pentru mândria lor, pentru că și Cobra face la fel. În primă fază aduce vorba de tatuaje și după le zice «Cum ar fi să-ți tatuezi numele meu?» Pe mine m-a pus să scriu «Tristan’s girl», nu știu pe altele ce le-a pus să-și facă. Frate-său are și chestia asta, să tatueze cobre pe fete”, a povestit Maria. 

Tristan Tate ar avea probleme cu alcoolul 

Fosta iubită a lui Tristan Tate a povestit că, după ce își fac tatuajul, fetele sunt tratate complet diferit de el. Sportivul se comportă cu ele urât și are o atitudine bizară, în general. De altfel, obișnuiește să consume alcool în cantități însemnate și folosește un limbaj obscen. Maria susține că, deși Tristan se laudă cu averea pe care o are, el nu este dispus să ofere, ci doar să emită pretenții de la cele care îl vizitează. Tânără a povestit că, de multe ori, Tristan nu se gândea să îi ofere ceva de mâncare, ci doar alcool pentru că din frigider nu lipsea niciodată vodca.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net