Tristan Tate, declarații surprinzătoare despre scandalul sechestrării: «O să dau o mare petrecere»

Ultima actualizare:

Tristan Tate a oferit primele declarații, după ce el și fratele lui, Andrew (Cobra) au fost puși sub acuzare de către DIICOT pentru sechestrarea și exploatarea a două tinere. Oamenii legii au descins în locuința celor doi, acolo unde le-au găsit și pe fete. Iată ce spune Tristan despre întregul scandal în care este implicat!

Tristan Tate, declarații surprinzătoare despre scandalul sechestrării Foto: Instagram
Tristan Tate, declarații surprinzătoare despre scandalul sechestrării Foto: Instagram

Frații Tate, cunoscuți pentru stilul lor de viață luxuriant, au intrat în atenția autorităților, după ce aceștia au fost acuzați de către DIICOT de sechestrarea și exploatarea a două tinere, pe care le-ar fi obligat să se prostitueze.

În decursul zilei de luni, politiștii și procurorii din Ilfov percheziționat vila fraților Tate, după acuzațiile conform cărora cei doi ar fi sechestrat femei în locuința care deservește, de asemenea, și ca studio de videochat.

Tristan Tate, declarații surprinzătoare după ce a fost acuzat că a sechestrat și exploatat două tinere

La o zi de la incident, Tristan Tate a făcut și primele declarații pe marginea subiectului. Mărturiile sale au luat prin surprindere, având în vedere că acesta a anunțat că urmează să organizeze o petrecere. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a ținut să precizeze, de asemenea, că oamenii legii ar fi percheziționat locuința lui și fratelui său doar pentru a se asigură că „totul este în regulă”. 

O să dau o mare petrecere azi. Poliția a vrut să se asigure aseară că totul este ok în casa mea. Fetele vin mereu în casa mea. Bineînțeles, așa sunt eu.”, e tot ce a spus Tristan Tate, într-un interviu pentru Antena Stars.

Și fratele său, cunoscut sub porecla „Cobra” Tate, a comentat succint acuzațiile, susținând că acestea ar fi complet nefondate și că au fost puse în scenă de niște „dușmani” care doresc să le facă rău.

Citește și: Mama uneia dintre tinerele sechestrate de frații Tate, despre cum i-a fost racolat copilul: «A văzut-o naivă și cuminte»

În casa fraților Tate au fost găsite două fete, una dintre ele încuiată într-o cameră

Frații Tristan și Andrew Tate s-au trezit cu mascații la ușă, iar vila lor din Pipera a fost percheziționată atent. Potrivit unor surse apropiate anchetei, oamenii legii au intrat în locuința fraților Tate, după ce bărbații ar fi lipsit de libertate două tinere pe care le-ar fi obligat să se prostitueze. După ce au fost audiați timp de cinci ore, frații Tate au fost lăsați în libertate, de către autoritățile române, din lipsă de probe. Cazul a fost preluat de către DIICOT.

În locuința lor au fost găsite două fete, dintre care una, care are cetățenie americană, a fost încuiată într-o cameră. Cealaltă fată, româncă, ar fi fost și victima agresiunii sexuale, potrivit unor surse ale anchetei.

Frații Tate, Andrew și Tristan Foto: Instagram
Frații Tate, Andrew și Tristan Foto: Instagram

Citește și: Mirela Vaida, mesaj dur pentru autorități în cazul fraților Tate: «Româncele noastre nu sunt băgate în seamă»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net