Gabi Bădălău, zi de naștere spectaculoasă cu Bianca! Prințișorul de la Monato a stat departe de familie

Ultima actualizare:

Gabi Bădălău a împlinit 34 de ani, așa că «Prințișorul de la Monato» a plecat cu iubita, Bianca Drăgușanu, într-o escapadă exotică luxuriantă, în Thailanda. Afaceristul a primit mai multe urări superbe, cu ocazia zilei sale naștere, atât de la controversata sa parteneră, cât și de la sora lui, Sabina. 

image

Bădălău și-a celebrat ziua de naștere în mare stil, așa cum obișnuiește de fiecare dată. Cu ocazia acestui eveniment special, Prințișorul de la Monato nu a petrecut alături de familie, ci a preferat compania iubitei sale, focoasa divă Bianca Drăgușanu. Cei doi îndrăgostiți au plecat departe de România, tocmai în Thailanda, la un resort de lux, unde au împărtășit clipe romantice în compania celuilalt. 

Citește și: Bianca, desființată pe social media, după ce Victor Slav a făcut publice imagini de la petrecerea Sofiei

Bădălău și-a asumat și rolul de fotograf și a pozat-o pe Bianca în cele mai HOT ipostaze, în bikini minusculi călare pe un elefant. 

Deși cei doi se afișează destul de rar împreună în ultima vreme, din cauza situației familiale foarte delicate a afaceristului, Bianca Drăgușanu a publicat mai multe imagini din locația de vis în care se află, iar în câteva poze apare chiar și Bădălău. Diva nu și-a ascuns deloc sentimentele de ziua de naștere a a afaceristului ci a publicat pe Instagram o urare, însoțită de o fotografie împreună, pe care iubitul ei a repostat-o pe contul său de Instagram

Nu rata nici: Cât de transformată e mama Biancăi Drăgușanu. Cine este tatăl vitreg al vedetei tv

Bădălău se află la cuțite, în această perioadă, atât cu fosta soție, Claudia Pătrășcanu, dar și cu părinții și sora sa, care nu sunt deloc de acord cu relația afaceristului cu Bianca Drăgușanu. În ciuda tuturor problemelor, afaceristul a luat-o pe divă de mână și au plecat împreună într-o escapadă de lux. Cei doi s-au afișat împreună în ipostaze tandre, așa cum nu au mai făcut-o de ceva vreme pe rețelele de socializare. În unul dintre clipurile postate de Bianca, îl îmbrățișează cu tandrețe pe Bădălău.

Nu rata nici: Bianca Drăgușanu, alături de Gabi Bădălău la aniversarea Sofiei. Victor Slav, marele absent?

Mesajul emoționant al Sabinei pentru fratele ei, Gabi Bădălău

Dintre cei care i-au trimis urări de bine lui Bădălău de ziua lui nu a lipsit nici sora sa, Sabina, care nu l-a uitat pe fratele mai mare și publicat o fotografie adorabilă cu ei împreună, alături de un mesaj foarte emoționant. 

"Dragostea unui frate este necondiționată", a scris Sabina, pe social-media

Recent, Gabi Bădălău a avut o nouă înfățișare în procesul de divorț cu fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu, iar afaceristul a refuzat să semneze actele, pe motiv că artista îi propusese un program de vizită al copiilor pe care nu l-a agreat deloc, așa că drama continuă. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net