Cât de transformată e mama Biancăi Drăgușanu. Cine este tatăl vitreg al vedetei tv

Ultima actualizare:

Cu toții știm cât de bine arată Bianca Drăgușanu, însă nu foarte multă lume știe cât de frumoasă este mama sa, în vârstă de 62 de ani. Recent, Bianca Drăgușanu a sărbătorit ziua de naștere a fetiței sale, Sofia, iar de la eveniment nu putea să lipsească și Madi, mama acesteia. 

Uite cât de frumoasă e mama Biancăi Drăgușanu

Într-o serie de imagini făcută publică de diva showbiz-ului românesc pe rețelele de socializare se poate observa cât de frumoasă este cea care i-a dat viață Biancăi Drăgușanu. Madi a ales să se asorteze cu fiica sa, dar și cu nepoata, Sofia, așa că a purtat un costum format din pantaloni și sacou, asemănător la culoare cu rochiile celor două. De altfel, întreaga ținută a fost în tandem.

Vezi și: Bianca Drăgușanu, alături de Gabi Bădălău la aniversarea Sofiei. Victor Slav, marele absent?

Bianca Drăgușanu a recunoscut, în urmă cu un an, că s-a decis să o întinerească pe mama sa cu ajutorul unor intervenții la nivelul feței, însă aceasta avea deja niște trăsături deosebite. Madi și-a injectat botox pentru estomparea ridurilor și și-a pus acid hialuronic în buze, niște intervenții necesare, conform fiicei sale.

Citește și: Bianca Drăgușanu, „agățată” de George Tănase! Replicile care au făcut-o să râdă pe focoasa vedetă

Bianca Drăgușanu și Madi au o relație foarte specială, datorită momentelor dificile prin care au trecut și în care s-au sprijinit necondiționat. Vedeta a fost pusă la grea încercare după ce aceasta a fost diagnosticată cu o formă de cancer la piele. 

,,Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu și nu știam cum să o mai consolez. De aceea am luat decizia de a o duce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-și salva viața”, povestea Bianca Drăgușanu, la vremea aceea.

Deși locuia la Călan, Madi s-a mutat la București pentru a fi mai aproape de fiica și nepoțica sa. Femeia este consilier la ANOFM (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă) Sector 2, din cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale. Aceasta are un salariu destul de mare, cel brut de 9.303 lei / lună, iar cel net este de 5.442 lei / lună.

Cine este tatăl vitreg al vedetei

Părinţii Biancăi, Radu Drăguşanu şi Madi, au divorţat în 1995, atunci când vedeta avea doar 13 ani. Deşi doar Madi a solicitat custodia copiilor, cel care a primit dreptul de a le creşte pe fete a fost Radu Drăguşanu. 

Marcel Dragoș, actualul soț al lui Madi, este fost subinginer metalurgist, își completează câștigurile cu venitul de consilier la Primaria Calan. Pe lângă asta, mai are și o colaborare cu o firma privată.

Vedeta nu s-a înțeles bine de la început cu tatăl său vitreg, punând la cale tot felul de strategii. În timp, cei doi au ajuns să aibă o relație civilizată, iar Madi este foarte fericită alături de el.

,,Când mama mea s-a recăsătorit, eu îmi terorizam tatăl vitreg. Îi puneam muştar în pantofi, îi puneam un kg de sare în mâncare, îi descoseam hainele şi-l lăsam să plece de acasă aşa", a declarat Bianca Drăguşanu, acum ceva timp, într-o emisiune TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net