Bianca Drăgușanu, „agățată” de George Tănase! Replicile care au făcut-o să râdă pe focoasa vedetă

Bianca Drăgușanu, 40 de ani, a fost invitata celei de-a doua ediții a emisiunii online „Zig Zag”, difuzată pe canalul You Tube „theXclusive”.

Cum focoasa vedetă este una dintre cele mai dorite femei din România, gazda, comediantul George Tănase, a abordat un subiect de care Bianca Drăgușanu nu este străină, replicile de agățat!

Bianca nu percutează favorabil la replicile de agățat

Astfel, Bianca a fost provocată să evalueze o serie de replici rostite chiar de George Tănase, ca și când acesta ar fi încercat să îi atragă atenția. La rândul ei, Bianca a povestit o serie de replici penibile auzite de-a lungul anilor.

Bianca, tu ești exact ca Thor! Știi exact cum să ridici ciocanul”, i-a spus George, spre amuzamentul Biancăi, dar fără efect. 

Citește și: Gabi Bădălău, cadou de 100.000 de euro ca să o satisfacă pe Bianca Drăgușanu

După momentul de detensionare a atmosferei, gazda a abordat subiecte mai serioase, cum ar fi prima apariție a Biancăi, ca model, valul de ură la care e supusă vedeta sau despre Victor Slav, fostul ei soț.

Bianca Drăgușanu crede în invazia zombie

Cea mai celebră vedetă care mă urmărește, dar eu nu o urmăresc, este Thalia. Postează, dar nu am mai urmărit-o de mult. E celebră în întreaga lumea”, a explicat Bianca Drăgușanu.

De asemenea, vedeta a dezvăluit că acasă umblă mereu goală, întrucât utilizează tot felul de produse cosmetice, pe tot corpul, fiind, astfel, obligată să renunțe la haine. „Ies și prin grădină așa”, a spus Bianca, spre curiozitatea gazdei care a replicat „Unde ziceai că stai?”.

Vezi și: Ce ascunde Bianca Drăgușanu în geantă. „Cam pe unde mă duc, o iau cu mine”

Bianca Drăgușanu a mai spus că dacă ar putea să dea timpul înapoi, ar alege o carieră în medicină, alegând specializarea chirurgie plastică. De asemenea, vedeta a recunoscut că e de părere că omenirea ar putea să treacă printr-o nouă pandemie, în urma căreia morții vor fi transformați în zombie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
Guido Reil FOTO EPA EFE jpg
cap putin jpeg
image
image
image
image
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
image png
Mihai Bendeac
Ruxi și cristi mitrea
cub marina almasan animat gif
selly si victor grosu