Gabi Bădălău, cadou de 100.000 de euro ca să o satisfacă pe Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău, fiul fostului ministru al Economiei, a vrut să o răsfețe pe iubita sa și să îi arate că îi cunoaște gusturile. Acesta i-a făcut cadou Biancăi Drăgușanu un ceas pe care a plătit o avere. Totul a fost doar un gest de iubire, nu o surpriză oferită pentru o ocazie anume.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Gabi Bădălău i-a oferit un Rolex Daytona Full Gold, bătut în diamante, care costă mai mult de 100.000 de euro. Fiul fostului ministru al Economiei nu se uită la bani atunci când îi dăruiește iubitei sale un cadou, însă și Bianca merită tot ce este mai scump și frumos.

Vezi și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, escapadă romantică în Amsterdam! Sunt asortați din cap până-n picioare

Vedeta nu a mai stat pe gânduri și s-a afișat pe rețelele de socializare cu noul ei ceas, semn că Gabi Bădălău a făcut alegerea potrivită atunci când i l-a cumpărat.

Ceasurile, pasiunea Biancăi

Nu foarte multă lume știe, însă una dintre cele mai mari pasiuni ale Biancăi sunt ceasurile. Aceasta deținea bijuterii de zeci de mii de euro, doar cinci dintre ceasurile pe care le purta valorau aproape 150.000 de euro. Acum însă, ceasul primit de la Gabi Bădălău este în top. 

Citește și: Claudia Pătrășcanu răspunde acuzațiilor făcute de Gabi Bădălău: «Totul se rezumă la bani»

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu de aproximativ doi ani. Cei doi au o relație ce se caracterizează prin despărțiri și împăcări. De multe ori Bianca a afirmat că fiul fostului ministru al Economiei face parte din trecutul ei, însă mereu acesta a găsit o cale prin care să o facă pe vedetă să se întoarcă la el.

Gabi Bădălău s-a separat acum trei ani de mama băieților lui, Claudia Pătrășcanu, iar tot de atunci durează și procesul de divorț.

Bianca Drăgușanu are o fetiță, Sofia, cu Victor Slav. Aceștia își jurau iubire veșnică în anul 2013, însă la doar un an de la nuntă s-au despărțit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

FotoJet (1) jpg
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
theo rose
FotoJet (2) jpg
primar longeviv jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
animal 1867472 1920 jpg
biserica din pustietate de departe jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg