Claudia Pătrășcanu răspunde acuzațiilor făcute de Gabi Bădălău: «Totul se rezumă la bani»

Cunoscutul scandal dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continua, vedeta acuzându-și soțul că nu a anunțat-o de plecarea în Turcia cu cei doi băieți pe care îi au împreună.

Claudia și Gabi par să nu găsească un numitor comun
Claudia și Gabi par să nu găsească un numitor comun

Cearta dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău durează de aproximativ 3 ani și pare să nu se sfârșească prea curând.

După ce Gabi Bădălău a declarat pe rețelele de socializare că soția sa a încercat să îi strice vacanța pe care și-a programat-o împreună cu cei doi băieței, Claudia Pătrășcanu a vrut să spună și partea ei de adevăr.

Citește și: Gabi Bădălău o face praf pe Claudia Pătrășcanu! Ce i-a putut face artista 

Vedeta a declarat că soțul ei își dorește să facă doar rău, iar legile par să nu i se aplice deloc lui Gabi Bădălău, care reușește mereu să le fenteze și să obțină ceea ce vrea. 

„Cu respect și considerație, am rugămintea sa nu mai fiu contactată în ceea ce privește mascarada în care este obișnuit domnul Bădălau să-și târâie copiii, dar și pe mine. Am înțeles singură ce dorește sa facă dumnealui, avocații și restul de pe lângă. Doar rău....nimic bun!

Am înțeles ca NU instanța îmi face dreptate, nici legile din aceasta țara, rezolvate bineînțeles după un singur telefon dat. Așa cum s-a întâmplat și cu obținerea hârtiilor dintr-o anumită instituție a țării noastre... Toate la timpul lor. Legea divină este dreaptă, într-o bună zi! Copiii noștri sunt în mâinile Domnului! În El am încrederea toată!”, a declarat Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Vezi și: Gabi Bădălău, într-un veșnic conflict cu fosta soție, Claudia Pătrășcanu 

Cum a răspuns Claudia Pătrășcanu acuzațiilor primite

Claudia Pătrășcanu a spus că nu a fost anunțată de faptul că băieții ei vor pleca împreună cu tatăl lor în Istanbul și nu își explică cum Gabi a reușit să îi scoată pe cei mici din țară doar cu o hotărâre definitivă, nu una executorie.

„În urma cu puțin timp am vorbit cu băiatul cel mare și mi-a spus ca este în Istanbul. Tatăl copiilor nici măcar nu m-a anunțat că pleacă cu copiii în străinătate și știe bine de ce. Mă întreb cum a reușit să treacă de Politia de frontieră, în condițiile în care legea 248/2005 prevede clar, că un părinte poate ieși din țară doar cu o hotărâre definitivă și nu executorie, așa cum a reușit dl. Bădălau”, a mai spus vedeta.

Ar putea să te intereseze și: Claudia Pătrășcanu răbufnește, la trei ani de la începerea scandalului cu Gabi Bădălău 

Claudia Pătrășcanu, revoltată de faptul că Bădălău „fentează" legile

Claudia Pătrășcanu consideră că în acest caz totul se rezumă la bani și la minciunile pe care Gabi Bădălău le spune, iar legile nu sunt corecte și par să nu i se aplice pentru că el este o persoană influentă și se folosește de conexiunile pe care le are într-o manieră mârșavă. 

„Așa cum de 3 ani se tine un divorț pe loc fără nicio explicație, așa cum telefoanele curg în diferite situații, așa cum totul se rezumă la bani și minciuni. De fapt, legea nu este făcută decât pentru muritorii de rând!”, a declarat Claudia.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net