Victor Slav, în vacanță cu fetița, Bianca Drăgușanu, pe insula milionarilor cu Bădălău. Primele imagini

Ultima actualizare:

Victor Slav și fetița sa și a Biancăi Drăgușanu, micuța Sofia, se află într-o vacanță de vis, împreună pe litoralul bulgăresc, unde petrec momente de neuitat, asemenea oricărui părinte cu copilul său. La kilometri depărtare și «la o diferență de mii de euro în plus», se află Bianca și Bădălău, care se distrează amorezați pe o insulă de lux. 

Victor Slav, în vacanță cu fetița, Bianca Drăgușanu, pe insula milionarilor cu Bădălău
Victor Slav, în vacanță cu fetița, Bianca Drăgușanu, pe insula milionarilor cu Bădălău

Viața este imprevizibilă, iar dacă pe unii îi duce pe litoralul bulgăresc să aibă grijă de copii, iată că divele își fac drumul lor către destinații de lux, alături de băieții de oraș cu buzunarul gros.  

Victor Slav, spre exemplu, se află la acest moment într-un resort din Bulgaria, alături de fiica sa, Sofia. Artistul este foarte fericit să petreacă câteva zile prețioase alături de fetița lui și a Biancăi Drăgușanu. Din imaginile împărtășite de Slav, Sofia are la dispoziție un parc acvatic chiar la resortul unde au fost cazați, astfel că tatăl ei o poate supraveghea atent, în timp ce savurează un cocktail pe șezlong. Victor Slav a postat și o fotografie superbă alături de Sofia, în care artistul își îmbrățișează protector fiica. 

image

Pe de altă parte, diva Bianca Drăgușanu a plecat într-o vacanță superbă pe insula milionarilor, direct în Mykonos și din câte știm nu este singură, ci alături de un bărbat misterios, care nu este altul decât Gabi Bădălău. Amândoi au postat în același timp clipuri din vacanța la malul mării, de la aceeași terasă privată pentru cupluri, ceea ce dovedește fără urmă de îndoială că Bianca și Bădălău sunt împreună în Mykonos. 

De asemenea, Bianca a postat un clip în care se ține cu un bărbat de mână în timp ce se plimbă pe malul mării. O altă imagine ce ar indica că este vorba de nimeni altul decât Bădălău este una în care ciocnesc două pahare de alcool scump la malul mării, iar bărbatul din imagine poartă un ceas de lux asemănător celui purtat de «prințișorul de la Monato». 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net