Bianca Drăgușanu și-a făcut un prieten fidel și iubitor în parcare! Uite-i cât de tandru se joacă

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu, 40 de ani, a avut parte de o surpriză haioasă, în timp ce se îndrepta spre un restaurant pentru a lua prânzul. Într-o parcare, a fost „abordată” de un amic ocazional, alături de care a petrecut câteva momente de calitate.

Bianca iubește animalele de companie

Este vorba despre un cățel, aparent pierdut, care s-a îndreptat spre Bianca Drăgușanu. Aceasta a fost reticentă, într-o primă fază, dar fiind o iubitoare a animalelor de companie, a avut o atitudine prietenoasă, cățelul venind mai aproape de ea, cu încredere.

Astfel, cei doi amici de ocazie s-au jucat un pic, printre mașinile parcate, iar Bianca Drăgușanu a mângăiat patrupedul înainte de a-și lua rămas bun de la cățelul care i-a făcut după-amiaza mai frumoasă, apoi și-a comandat prânzul la pachet de la restaurantul italienesc unde dorea să ajungă.

Citește și: Reacția ce va provoca scandal! Ce a postat Bianca Drăgușanu în ziua divorțului lui Gabi Bădălău

De altfel, Bianca Drăgușanu este o iubitoare de animale de companie, ea însăși având un pomeranian botezat Chanel și, în urmă cu câțiva ani, când o avea pe cățelușa Bella îi adusese acesteia ca tovarășă de joacă o pisicuță, botezată Karma.

În primăvara acestui an, pentru că și-a dorit ca și câinele ei să fie în ton cu moda și să atragă toate privirile, Bianca Drăgușanu i-a vopsit lui Chanel urechile și codița roz, cățelul fiind alb.

Astfel, Bianca a fost luată pe neașteptate când a fost sunată de un reprezentant al Poliției Animalelor, după ce a fost reclamată pentru că a vopsit blana patrupedului. Blondina a răbufnit, după ce s-a văzut nevoită să dea explicații oamenilor legii.

Vezi și: După vacanța cu Bădălău, Bianca Drăgușanu a primit o veste îngrozitoare: „Mi se pare bombă”

(...) O neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație. A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat ca tehnologie”, a explicat Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
banner biserica gigi becali png
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net