Reacția ce va provoca scandal! Ce a postat Bianca Drăgușanu în ziua divorțului lui Gabi Bădălău

Ultima actualizare:

Gabi Bădălău a divorțat de Claudia Pătrășcanu, fapt ce-i dă cale liberă afaceristului să-și manifeste liber pasiunea față de actuala iubită, Bianca Drăgușanu. La doar câteva ore de la finalizarea divorțului, blondina a postat pe Instagram câteva bijuterii din platină cu diamante, printre care un inel superb și un ceas de lux. Să fie acestea un cadou de iubitul Bădălău? 

Reacția ce va provoca scandal! Ce postat Bianca Drăgușanu în ziua divorțului lui Gabi Bădălău
Reacția ce va provoca scandal! Ce postat Bianca Drăgușanu în ziua divorțului lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu este pe val din punct de vedere sentimental. După ce Gabi Bădălău a luat-o într-o escapadă romantică în doi, în Thailanda, unde afaceristul și-a celebrat ziua de naștere, iată că blondina showbiz-ului Românesc a mai cucerit o victorie. 

Citește și: Gabi Bădălău, primele declarații după finalizarea divorțului! Războiul cu Claudia Pătrășcanu continuă

Gabi Bădălău a finalizat, în sfârșit, divorțul de Claudia Pătrășcanu, ceea ce înseamnă fiul moștenitor din Bolintin își poate face de cap cu Bianca Drăgușanu și să se afișeze cu ea fără nicio reținere deoarece nu mai este un bărbat însurat. 

Cu această ocazie Bianca Drăgușanu a postat pe Instagram o fotografie menită să stârnească controverse, întrucât arată trei bijuterii de lux.

Surse anonime au dezvăluit pentru Click! și de la ce branduri celebre ar fi bijuteriile respective, este vorba de un inel Cartier, superb, din platină și diamante, o brățară de la același brand și nu în ultimul rând, un ceas Rolex, în valoare de 150.000 de euro. 

Imaginea a pus mulți pe gânduri, căci se presupune că aceste bijuterii de lux au fost un cadou de la Gabi Bădălău, pentru a-i demonstra Biancăi că este serios în ceea ce privește relația dintre ei. 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, escapadă ca o adevărată «lună de miere»

Idila dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a avut multe suișuri și coborâșuri, iar la acest moment pare că se află într-o perioadă bună, căci lucrurile între cei doi decurg armonios de ceva vreme. 

 Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost recent într-o vacanță de vis în Thailanda, unde diva a petrecut momente extrem de romantice alături de afacerist. Blondina a publicat mai multe imagini în care cei doi apar asemenea unui cuplu de îndrăgostiți și se comportă ca și cum s-ar afla în luna de miere. Bianca Drăgușanu a făcut parada costumelor de baie decoltate pe plajele exotice din Thailanda, iar cel care a fotografiat-o a fost nimeni altul decât Bădălău. 

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au mai avut o ieșire, în calitate de «cuplul oficial», la nunta interlopului Nuțu Cămătaru, unde blondina a strălucit la brațul iubitului ei. Printre invitați s-au aflat și alte vedete din showbiz, precum Alex Velea sau Codin Maticiuc. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net