Gabi Bădălău, primele declarații după finalizarea divorțului! Războiul cu Claudia Pătrășcanu continuă

Ultima actualizare:

Gabi Bădălău este în sfârșit liber de orice obligație față de Claudia Pătrășcanu, pentru că cei doi au divorțat în sfârșit, după ani de zile în care s-au târât unul pe altul prin tribunale. Divorțul a fost finalizat joi, 20 octombrie, iar afaceristul a oferit detalii despre cum a evoluat scandalul în fața judecătorilor și la ce înțelegere a ajuns cu fosta soție. 

Gabi Bădălău, primele declarații după finalizarea divorțului!
Gabi Bădălău, primele declarații după finalizarea divorțului!

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au divorțat, în sfârșit, după trei ani de discuții interminabile pe tema custodiei celor doi copii, dar și a faptului că afaceristului s-a împărțit între Bianca Drăgușanu și fosta soție, cum bine spune o vorbă din popor: «Una-i mama la copii, alta, pofta inimii.»

Nu rata nici: Bădălău dă cărțile pe față! Cine e femeia care se află în spatele afacerii sale de succes? „Eu am fost cu finanțarea”

Până la urmă Gabi Bădălău a ales cu inima și a decis că cel mai bine pentru cei doi fii ai săi este să aibă parte de o familie liniștită, în care nu mai există certuri între părinți, așa că divorțul dintre el și Claudia Pătrășcanu a fost finalizat. Cu toate acestea, fosta soție a continuat să-i pună bețe-n roate afaceristului în fața judecătorilor, iar din primele declarații ale lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a lansat un nou val de acuzații în sala de tribunal, chiar în ziua finalizării divorțului. Iată ce s-a petrecut în spatele ușilor închise ale sălii de tribunal, în momentul finalizării divorțului, după spusele lui Gabi Bădălău

În sfârșit, după trei ani de zile, am reușit și am divorțat de comun acord, urmând a fi în pronunțare și a se redacta hotărârea judecătorească. Am hotărât ca grija pentru copii să fie comună și Claudia să revină la numele anterior. De trei ani de zile mă chinui ca să divorțăm și să închidem și lucrurile astea. Eu împreună cu doamna avocat am vrut să terminăm tot astăzi. Din păcate, Claudia iar a depus probe, înregistrări, că fumez narghilea cu copiii și că nu sunt tată bun, că copilul are abces și că eu sunt motivul pentru care îl dor dinții pe copil. Din cauză că ea a depus probe, noi nu ne-am putut judeca pe ele tot astăzi.

Că eu nu plătesc școlile copiilor (n.r asta a spus Claudia Pătrășcanu), probabil că ea nu știe că eu sunt cel care achită integral studiile. Ideea e că la următorul termen, care o să fie pe 3 noiembrie, probabil terminăm și celelalte aspecte din cadrul divorțului, respectiv domiciliul copiilor, relațiile cu părinții, program de vizitare șmd. Să sperăm că totul e ok și nu se mai face apel”, a dezvălui Gabi Bădălău pentru X-tra Night Show.

Claudia Pătrășcanu i-a interzis lui Bădălău să plece cu fii săi în vacanță

Motivul pentru care divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a fost disputat ani de zile în fața judecătorilor a fost custodia celor doi fii ai cuplului. 

În primă fază lui Pătrășcanu i-a impus niște condiții extrem de dure afaceristului în ceea ce privește timpul pe care îl va petrece cu proprii săi copii, motiv pentru care Bădălău a refuzat să-i acorde divorțul. 

Anul acesta, între cei doi soți s-a iscat un scandal monstru, deoarece Gabi Bădălău a dorit să plece cu cei doi copii în vacanță, în Turcia. Fosta soție s-a împotrivit vehement, motiv pentru care afaceristul a fost nevoit să recurgă la o ordonanță judecătorească. 

”Un alt episod neplăcut creat de Claudia scandal. În perioada 18-31 august este vacanța mea mare pe care o am cu cei mici...După ce am vorbit cu copiii, ei își doresc foarte mult să zboare cu avionul să vadă lucruri noi și am zis să mergem câteva zile la Bodrum, câteva zile la DisneyLand. Bineînțeles că mama minunată nu a fost de acord invocând că e greu pentru copii, că e frig, că răcesc și alte prostii. Am fost nevoit să fac o ordonanță la Judecătoria Constanța...

Domnul judecător a considerat că e normal să mă bucur de cei mici și să plecăm în vacanță. Nu m-aș mira ca ”mama de copil” să facă apel...Un alt circ, o altă răutate inutilă. Și apropo, când am dus copiii, duminică, a creat un nou scandal făcut de ea și mama ei...Doar că acum am fost pregătit...am învățat de la ea...am filmat tot...Toate la timpul lor”, a scris Gabi Bădălău, pe rețelele de socializare.

Gabi Bădălău s-a separat oficial de Claudia Pătrășcanu în urmă cu ani buni, iar apoi a făcut o pasiune mistuitoare pentru marea divă a showbiz-ului românesc, Bianca Drăgușanu. Ceea ce a început ca o idilă între afacerist și blondină a evoluat într-o relație de cuplul, fapt ce nu i-a convenit deloc nici familiei Bădălău și cu atât mai puțin fostei soții, Claudia Pătrășcanu. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net