E ziua Claudiei Pătrășcanu. Cadoul minunat primit de la cei doi băieți. „Viața ne-a arătat iar cât de imprevizibilă este”

Ultima actualizare:

Claudia Pătrășcanu a împlinit vârsta de 44 de ani, pe 6 octombrie. Cu ocazia acestei zile speciale, frumoasa vedetă a primit un cadou superb din partea celor doi copii ai ei. Fosta soție a lui Bădălău a dezvăluit și de ce a fost nevoită să schimbe planurile pe care le avea pentru ziua ei de naștere.

E ziua Claudiei Pătrășcanu. Cadoul minunat primit de la cei doi băieți
E ziua Claudiei Pătrășcanu. Cadoul minunat primit de la cei doi băieți

„Viața ne-a arătat iar cât de imprevizibilă este”, a scris Claudia într-o story postat pe contul de Instagram, dezvăluind că o bronșită a dat totul peste cap de ziua ei. Se pare că unul dintre copii este sub tratament cu antibiotic.

„Important este că suntem tot împreună, oriunde și orice s-ar întâmpla”, a mai scris Claudia Pătrășcanu. Totodată, vedeta a publicat câtva imagini fermecătoare cu surpriza pe care i-au făcut-o cei doi băieți pe care îi are din căsnicia cu Bădălău. 

Vezi și: Claudia Pătrășcanu răspunde acuzațiilor făcute de Gabi Bădălău: «Totul se rezumă la bani»

Pe lângă tortul delicios, Gabriela a primit și un buchet superb. Imaginile cu fiul ei care cară „surpriza” au fost admirate instant de internauți.

Poate te interesează: Cabral a dat-o de gol pe soția lui. Ce face Andreea Ibacka, chiar și după 15 ani de relație

Supriza primită de Claudia Pătrășcanu de ziua ei

„Chiar dacă ne făcusem un plan pentru ziua de astăzi, acela de a ieși împreună la un restaurant, viața ne-a arătat iar cât de imprevizibilă este.

Am rămas acasă, deoarece Gabriel este sub tratament cu antibiotic, pe sfârșitul unei bronșiolite care ne-a dat de cap în fiecare noapte. Important este că suntem tot împreună, oriunde și orice s-ar întâmpla!

Așteptăm să vină și frățiorul de la grădiniță, apoi ne petrecem în liniște în cortul nostru de acasă, exact cum le-am promis copiilor”, a scris Claudia Pătrășcanu la Instastory în dreptul unei imagini cu băiatul care îi oferea un buchet superb de flori,   

Citește și: Gabi Bădălău, într-un veșnic conflict cu fosta soție. Afaceristul lansează noi acuzații grave

De trei ani, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu și sunt în divorț. Cei doi au doi băieți, Gabriel, în vârstă de 7 ani, și Nicolas Mihail, în vârstă de 5 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net