După vacanța cu Bădălău, Bianca Drăgușanu a primit o veste îngrozitoare: „Mi se pare bombă”

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu s-a întors recent din vacanța de vis, pe care a petrecut-o alături de Bădălău, iar realitatea a lovit-o puternic pe diva din showbiz. Mare a fost mirarea Biancăi când a realizat că cineva a «furat-o» cu nerușinare pe blondină. Este vorba de fapt de o creatoare de modă pe care Drăgușanu o acuză că i-a copiat modelele de rochii.

După vacanța cu Bădălău, Bianca Drăgușanu a primit o veste îngrozitoare
După vacanța cu Bădălău, Bianca Drăgușanu a primit o veste îngrozitoare

Bianca Drăgușanu are toate motivele să fie supărată! Diva showbiz-ului românesc a descoperit cu stupoare că o cunoștință i-a copiat modelele de rochii și le vinde sub propriul brand. Bianca nu ezitat să-și manifeste indignarea pe contul personal de Instagram, unde a postat o serie de clipuri în care o pune la punct pe cea care a îndrăznit să îi «fure» designul, pentru mai multe rochii pe care le-a creat sub brandul ei personal. 

Citește și: Imaginea pe care mulți o vor ștearsă! Bianca și Bădălău, într-o vacanță tip luna de miere

Vedeta a mai adăugat că o cunoaște pe această persoană și chiar i-a dat și numele. Diva a prezentat ca dovezi imagini cu rochiile create și purtate de ea în 2019 și a adăugat că aceste două modele sunt ținutele pe care impostoarea le-a recreat și le vinde în prezent în propriul magazin. 

Hai să afli și: Bianca Drăgușanu, alături de Gabi Bădălău la aniversarea Sofiei. Victor Slav, marele absent?

Bianca Drăgușanu: «Atât timp cât ești copiat, ai valoare»

Bianca, vulcanică din fire, știe exact unde să lovească...în sens metaforic, desigur, astfel încât cei care i-au greșit să regrete cu adevărat gestul. Blondina a vorbit public despre această persoană, astfel încât toată lumea să știe ce anume a făcut. 

Interesant și: Gabi Bădălău, cadou de 100.000 de euro ca să o satisfacă pe Bianca Drăgușanu

Dovezile aduse de Bianca Drăgușanu pentru a expune «impostoarea»

Bianca a afirmat că este revoltată că cineva a recreat rochia făcută de ea în 2019 și a menționat că a ținut să-și exprime public indignarea pe social-media, fiind sigură că persoana implicată va vedea postarea. Și, pentru a demonstra că acuzațiile ei au o bază reală, Bianca Drăgușanu a arătat atât poze cu rochia creată de ea și purtată cu ocazia zilei de naștere, în martie 2019, cât și o imagine cu modelul copiat de «creatoarea de modă».

Este vorba de o rochie neagră, de seară, (model lung, dar și scurt) pe care Bianca a văzut-o la vânzare într-un magazin fizic, sub numele altui brand, dar și de o rochie casual, vândută de aceeași firmă pe site-ul online. 

Bianca a ținut să sublinieze că este oarecum flatată de faptul că cineva a dorit să o copieze, deoarece acest aspect demonstrează că există lume care nutrește la același nivel de succes ca al ei. Vedeta a mai adăugat că un element esențial care face diferența dintre designul original, creat de ea și alte ținute copiate este calitatea net superioară pe care Bianca o investește în rochiile pe care le creează. 

«Știi că ai valoare atunci când ești copiat» a scris mândră Bianca în dreptul unuia dintre clipurile postate pe Instagram. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net