După vacanța cu Bădălău, Bianca Drăgușanu a primit o veste îngrozitoare: „Mi se pare bombă”

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu s-a întors recent din vacanța de vis, pe care a petrecut-o alături de Bădălău, iar realitatea a lovit-o puternic pe diva din showbiz. Mare a fost mirarea Biancăi când a realizat că cineva a «furat-o» cu nerușinare pe blondină. Este vorba de fapt de o creatoare de modă pe care Drăgușanu o acuză că i-a copiat modelele de rochii.

După vacanța cu Bădălău, Bianca Drăgușanu a primit o veste îngrozitoare
După vacanța cu Bădălău, Bianca Drăgușanu a primit o veste îngrozitoare

Bianca Drăgușanu are toate motivele să fie supărată! Diva showbiz-ului românesc a descoperit cu stupoare că o cunoștință i-a copiat modelele de rochii și le vinde sub propriul brand. Bianca nu ezitat să-și manifeste indignarea pe contul personal de Instagram, unde a postat o serie de clipuri în care o pune la punct pe cea care a îndrăznit să îi «fure» designul, pentru mai multe rochii pe care le-a creat sub brandul ei personal. 

Citește și: Imaginea pe care mulți o vor ștearsă! Bianca și Bădălău, într-o vacanță tip luna de miere

Vedeta a mai adăugat că o cunoaște pe această persoană și chiar i-a dat și numele. Diva a prezentat ca dovezi imagini cu rochiile create și purtate de ea în 2019 și a adăugat că aceste două modele sunt ținutele pe care impostoarea le-a recreat și le vinde în prezent în propriul magazin. 

Hai să afli și: Bianca Drăgușanu, alături de Gabi Bădălău la aniversarea Sofiei. Victor Slav, marele absent?

Bianca Drăgușanu: «Atât timp cât ești copiat, ai valoare»

Bianca, vulcanică din fire, știe exact unde să lovească...în sens metaforic, desigur, astfel încât cei care i-au greșit să regrete cu adevărat gestul. Blondina a vorbit public despre această persoană, astfel încât toată lumea să știe ce anume a făcut. 

Interesant și: Gabi Bădălău, cadou de 100.000 de euro ca să o satisfacă pe Bianca Drăgușanu

Dovezile aduse de Bianca Drăgușanu pentru a expune «impostoarea»

Bianca a afirmat că este revoltată că cineva a recreat rochia făcută de ea în 2019 și a menționat că a ținut să-și exprime public indignarea pe social-media, fiind sigură că persoana implicată va vedea postarea. Și, pentru a demonstra că acuzațiile ei au o bază reală, Bianca Drăgușanu a arătat atât poze cu rochia creată de ea și purtată cu ocazia zilei de naștere, în martie 2019, cât și o imagine cu modelul copiat de «creatoarea de modă».

Este vorba de o rochie neagră, de seară, (model lung, dar și scurt) pe care Bianca a văzut-o la vânzare într-un magazin fizic, sub numele altui brand, dar și de o rochie casual, vândută de aceeași firmă pe site-ul online. 

Bianca a ținut să sublinieze că este oarecum flatată de faptul că cineva a dorit să o copieze, deoarece acest aspect demonstrează că există lume care nutrește la același nivel de succes ca al ei. Vedeta a mai adăugat că un element esențial care face diferența dintre designul original, creat de ea și alte ținute copiate este calitatea net superioară pe care Bianca o investește în rochiile pe care le creează. 

«Știi că ai valoare atunci când ești copiat» a scris mândră Bianca în dreptul unuia dintre clipurile postate pe Instagram. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net