Bianca Drăgușanu, surpriză emoționantă din partea fiicei. Uite cum a așteptat-o Sophia!

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu a fost într-o vacanță de vis alături de iubitul ei Gabi Bădălău, tocmai în Thailanda, dar iată că diva a revenit pe meleaguri mioritice, acasă, unde o aștepta cu mare dor fiica ei, Sofia. Copila i-a făcut vedetei o surpriză de proporții, pentru a-și arăta dragostea față de mama ei.

Bianca Drăgușanu, surpriză emoționantă din partea fiicei
Bianca Drăgușanu, surpriză emoționantă din partea fiicei

S-a terminat vacanța pentru Bianca Drăgușanu, iar vedeta trebuie să-și reia rolul de mamă pentru micuța Sofia. Fetița i-a dus tare mult dorul mamei sale, care a făcut o escapadă romantică, tocmai în celălalt capăt al lumii, în Thailanda, alături de Gabi Bădălău. 

Citește și: Imaginea pe care mulți o vor ștearsă! Bianca și Bădălău, într-o vacanță tip luna de miere

Bianca Drăgușanu a revenit în țară, iar acasă o aștepta o mică petrecere, pusă la cale chiar de fiica ei, Sofia, care abia aștepta să își îmbrățișeze mama și să petreacă timp împreună. În momentul în care Bianca Drăgușanu a intrat pe ușă, a fost întâmpinată de o mulțime de baloane colorate, pe care scria «Bine ai venit acasă, mami!», alături de desene cu inimioare, create chiar de mânuțele fiicei sale.

Nu rata nici: Gabi Bădălău, zi de naștere spectaculoasă cu Bianca! Prințișorul de la Monato a stat departe de familie

Vedeta a fost teribil de emoționată de acest gest, o adevărată dovadă de dragoste din partea fiicei sale, așa că a împărtășit și pe social media câteva imagini. 

Hai să afli și: Bianca, desființată pe social media, după ce Victor Slav a făcut publice imagini de la petrecerea Sofiei

Bianca Drăgușanu și Bădălău, vacanță în Thailanda, ca-n «luna de miere»

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o dragoste ca-n telenovele, dar iată că la acest moment se află într-o perioadă armonioase a relației. Cei doi au petrecut câteva momente de neuitat într-o destinație exotică, unde s-au comportament ca un adevărat cuplu aflat în luna de miere. Bianca a publicat mai multe imagini alături de Bădălău, care și-a serbat ziua de naștere în compania iubitei sale. Îndrăgostiții au postat mai multe imagini și fotografii din călătoria lor, în care își manifestau afecțiunea unul față de celălalt. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net