Miliardarii planetei, la Castelul Bran. Elon Musk, Angelina Jolie sau Luke Nosek, party de Halloween?

Ultima actualizare:

E agitație mare în jurul zvonurilor că miliardarul Elon Musk ar organiza o petrecere de Halloween la Castelul Bran. Invitații celui mai bogat om din lume sunt transportați cu elicopterul la eveniment. 

Cine a sosit la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran?
Cine a sosit la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran?

Unii dintre cei mai influenți oameni din lume, dar și o actriță importantă, au fost surprinși de paparazzi în decursul ultimelor 24 de ore.

Pe lista de invitați se află foarte mulți miliardari, printre care și magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal. Acesta a ajuns a ajuns azi-noapte la București împreună cu soțul lui, miliardarul Matt Danzeisen, conform mediaflux.ro.

Thiel, un apropiat al lui Elon Musk, are o avere de aproximativ 7 miliarde de dolari și se află pe locul 297 în indicele miliardarilor Bloomberg. Totodată, acesta a făcut parte din echipa fostului președinte Donald Trump.

Cine mai vine la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran!

Pe lângă o serie de actori și artiști, pe lista invitaților s-ar afla Sergey Brin, fondatorul Google, care are o avere estimată la 77,2 miliarde de dolari, și Larry Page, co-fondator Google, cu o avere estimată la 80,4 miliarde de dolari.

La petrecerea de la Castelul Bran ar putea veni și Luke Nosek, prima persoană care investit în proiectul Space-X-ul lui Elon Musk, dar și Steve Jurvetson, fondatorul Hotmail.

Conform informațiilor apărute până acum, lista invitațiilor cuprinde între 150 și 200 de persoane super importante. Nu lipsesc vedetele, iar cel mai vehiculat nume este cel al Angelinei Jolie.

Vine Angelina Jolie la petrecerea lui Elon Musk de la Castelul Bran?

Despre Elon Musk și pasiunea lui pentru celebra actriță de la Hollywood s-au spus multe. Se pare că faimoasa Angelina Jolie ar putea să fie și ea prezentă la petrecerea de Halloween. Momentan, însă, această informație n-a fost confirmată.

Dacă nu vine pentru Musk, măcar poate să ajungă pentru Castelul lui Dracula, ținând cont de pasiunea ei bizară pentru sânge. Nimeni n-a uitat că în timpul căsătoriei cu Billy Bob Thornton, cei doi purtau la gat o fiolă cu sângele celuilalt.

Între timp, o altă actriță a fost deja transportată la mega petrecerea lui Elon Musk.

Julia Sandstrom, cunoscută publicului din filmele Chick Fight și Show Me What You Got, a fost surprinsă urcând la bordul unui aparat de zbor, conform sursei citate. Vezi AICI imaginile. 

Ce avere are Elon Musk?

Elon Musk avea o avere de aproximativ 290 de miliarde dolari în primăvara acestui an, potrivit topului Forbes al celor mai bogați oameni din lume. Fondatorul Tesla și Space X este cel mai bogat om din istorie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
schi buscat jpeg
elevi jpg
lege angajati (sursa foto Pexels)
bani de Craciun jpg
Portocale jpg
castigatoare loto captura video jpg
1 amenda 56004600 jpg jpeg
Ghetute Mos Nicolae FOTO Shutterstock jpg