Elon Musk s-a îmbogățit cu un milion de dolari în doar câteva ore. Și-a lansat propriul parfum

Ultima actualizare:

Elon Musk este cel mai bogat om din lume, dar asta nu îl împiedică să se gândescă la noi modalități e a-și rotunji veniturile. Elon și-a lansat propriul parfum, care s-a vândut ca pâine caldă. La doar câteva ore de la lansare, stocul a fost epuizat, iar Elon a devenit mai bogat cu un milion de dolari! 

Elon Musk și-a lansat propriul parfum
Elon Musk și-a lansat propriul parfum

Numele lui Elon Musk nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cel mai bogat om din lume are o avere care i-ar permite să stea liniștit până la finalul vieții și să se răsfețe pe plaje uitate de lume. Cu toate acestea, Elon preferă să se gândească mereu la cum își poate crește veniturile. Zis și făcut! Elon Musk și-a lansat propriul parfum, care poartă numele Burnt Hair, și care s-a vândut într-un număr impresionant, la doar câteva ore de la lansare. 

Citește și: Elon Musk, definiția zgârceniei! Gesturile extreme la care recurge cel mai bogat om din lume 

Conform publicațiilor din Statele Unite ale Americii, parfumul lui Elon costă 100 de dolari, iar fanii săi i-au adus în conturi nici mai mult, nici mai puțin de 1 milion de dolari, după ce au epuizat stocurile! 

Elon Musk este renumit pentru zgârcenia sa 

Deși ar putea trăi regește fără să țină cont de bani, Elon Musk este foarte cumpătat, gurile rele ar folosi poate și termenul de zgârcit pentru a-l descrie. 

Fondatorul Tesla și Space X a declarat că nu deține un iaht și nu și-a luat vacanțe pentru a-și apăra averea. Cu toate acestea, Musk a subliniat că este oarecum obligat să folosească avionul pentru a se deplasa. Nu din dorința de a epata, ci pentru că pur și simplu așa călătorește mai rapid și îi rămâne mai mult timp pe care îl poate dedica muncii!

Vezi și: Elon Musk, sub vizorul poliției americane 

Drumul spre succes al lui Elon Musk nu a fost unul ușor. A avut probleme la școală, a fost la un pas de a da faliment și a fost implicat în nenumărate procese guvernamentale, însă de fiecare dată a reușit să iasă, cu iscusință, din orice încurcătură.

Elon Musk a fost declarat pe data de 7 ianuarie 2021 cel mai bogat om al lumii cu o avere estimată la 187 de miliarde de dolari. A reușit astfel să-l surclaseze pe fondatorul Amazon, Jeff Bezos, care deţinea acest titlu încă din luna iulie 2015.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net