Natasha Bassett l-a părăsit pe Elon Musk! Ce a aflat a deranjat-o enorm

Elon Musk și Natasha Bassett s-au despărțit, iar decizia a fost luată de actriță, fără ca miliardarul să aibă vreun cuvânt de spus. Cei doi erau împreună de câteva luni, dar aparițiile lor publice au fost foarte rare. Ultima oară au fost surprinși în luna februarie, când se îmbarcau într-un avion privat din flota fondatorului Tesla & Space X.

elon musk natasha bassett webp

Pare-se că despărțirea ar fi avut loc la doar câteva zile după ce s-a aflat că Elon Musk a devenit tată de gemeni în luna noiembrie a anului trecut, mama copiilor fiind o angajată de-ale sale. Astfel, Bassett a decis să pună punct poveștii de iubire acum, în speranța că va putea rămâne amica excentricului miliardar.

În legătură cu subiectul:  Elon Musk este tată de gemeni în secret! Miliardarul, într-o relație de amor cu un angajat

„Natasha a învățat atât de multe de la Elon și este recunoscătoare pentru timpul petrecut împreună, deoarece a fost foarte special”, a declarat o sursă din anturajul celor doi, relatează Hollywood Life. Actrița abia a terminat turneul de promovare pentru filmul „Elvis”, care face furori în cinematografe. Dacă pe plan profesional înregistrează un succes uriaș, nu putem spune același lucru și despre viața sa personală.

S-au iubit în tăcere, s-au despărțit în ziare. Natasha Bassett și-a luat „adio!” de la Musk

„După lansarea filmului biografic cu Elvis de la sfârșitul lunii iunie, Natasha a avut o perioadă stresantă în ultimele săptămâni”, a mai precizat sursa. „Actoria a fost întotdeauna visul ei și este prima dragoste adevărată. Acum muncește genul de recunoștință pentru care a muncit atât de mult de-a lungul vieții și Natasha e conștientă că trebuie să parcurgă singură următoarea etapă. Nu are timp pentru zgomot din exterior.”

S-ar putea să îți placă la fel de multElon Musk, mai sărac cu 17 miliarde după ce și-a amenințat angajații

În ultimul an, Musk și Bassett au fost fotografiați petrecând timp împreună în diferite locuri, printre care, St. Tropez, unde s-au distrat împreună de Ziua Memorialului. Cei doi au participat și la nunta lui Ari Emmanuel cu o zi înainte de sărbătoarea națională. Natasha Bassett este actriță la Hollywood de câțiva ani, dar rolul din „Elvis” este cel mai important de până acum.

Elon Musk, pe de altă parte, apare constant pe prima pagină a tabloidelor de scandal de pretutindeni și este un nonconformist. Cel mai recent a făcut valuri după ce s-a aflat că a făcut copii cu o angajată, Shivon Zilis, directoare la una dintre companiile lui Musk. Are nouă copii cu trei femei diferite și susține că toți oamenii ar trebui să aibă cât mai mulți moștenitori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
camion thor24 1200 jpg
cub carmen brumă png
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
andreea antonescu
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg