Elon Musk este tată de gemeni în secret! Miliardarul, într-o relație de amor cu un angajat

Elon Musk se află într-o nouă dramă, căci miliardarul este și tatăl unei perechi de gemeni, născuți în luna noiembrie 2021. 

stanga
dreapta
Elon Musk jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
elon musk met gala 2022
elon musk met gala 2022
Elon Musk FOTO Getty Images
Twitter cu Elon Musk în fundal FOTO SHUTTERSTOCK
Elon Musk FOTO EPA-EFE

În noiembrie, CEO-ul Tesla, Elon Musk, în vârstă de 51 de ani, a avut parte de o pereche de gemeni ai căror mamă este Shivon Zilis, în vârstă de 36 de ani, directorul de operațiuni de la compania Neuralink, potrivit informațiilor furnizate de DailyMail.

Citește mai multe informații despre familia Musk: Elon Musk, renegat de copii! Fiica sa vrea să renunțe inclusiv la numele de familie

Musk și Zilis, părinți în secret

Potrivit documentelor descoperite în urma anchetelor, Justiția din Statele Unite a notat că Musk și Zilis au semnat o petiție în luna aprilie, în care aceștia doreau să schimbe numele copiilor pentru a avea numele de familie al tatălui lor, dar și numele de familie al mamei lor.

Zilis s-a născut în Ontario, Canada, și l-a întâlnit pe Elon Musk prin intermediul programului de cercetare OpenAI, care a fost realizat în parteneriat cu miliardarul în 2015. 

Urmărește și informații despre viața intimă a miliardarului: Cum au fost surprinși Elon Musk și noua lui iubită? E cu 21 de ani mai tânără

Aceasta a studiat economie și filosofie la Universitatea din Yale unde, de asemenea, s-a făcut remarcată prin prezența ei în echipa de hochei. 

În 2015, Zilis se afla în revista Forbes, în topul persoanelor sub 30 de ani care au fost profund apreciate de către publicație pentru inovațiile lor. 

Mai târziu, în 2017, aceasta a avut șansa să lucreze direct pentru Elon Musk, în sectorul de inteligență artificială de la Tesla. 

În acest moment, Zilis este directorul de operațiuni și proiecte speciale al companiei Neuralink, iar lumea a vehiculat că aceasta ar putea fi coechipierul lui Musk în misiunea sa de a conduce Twitter. 

Dragostea față de Musk s-a văzut mai ales în 2020, când Zilis a postat realizat o postare pe Twitter în care încerca să-i apere poziția miliardarului de a muta Tesla din California, din cauza condițiilor cauzate de pandemia cu virusul Sars-Cov-2.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg
azaleea necula (1) jpeg