Probleme grave pentru Elon Musk: e acuzat de hărțuire sexuală. Cum se apară miliardarul

Elon Musk, fondatorul Tesla, este acuzat că a hărțuit sexual o angajată a SpaceX, una dintre companiile sale.

Elon Musk are o avere estimată la 265 de miliarde de dolari
Elon Musk are o avere estimată la 265 de miliarde de dolari

Un cal pentru un masaj erotic

 O însoţitoare de zbor, fostă angajată a companiei Space X, l-a acuzat pe Elon Musk că şi-a expus organul genital în faţa ei şi că i-a propus să întreţină relaţii intime.

Stewardesa a depus o plângere în acest sens, însă ar fi fost plătită de firma lui Musk cu 250.000 de dolari pentru a nu dezvălui incidentul rușinos, conform unor documente publicate de Business Insider și preluate de Adevărul

Angajata a lucrat ca însoțitoare de zbor în cadrul companiei Space X, ea făcând parte din personalul care îl însoțea pe Musk în deplasările pe care acesta le face utilizând avionul privat al firmei. 

Aceasta ar fi relatat faptul că miliardarul i-ar fi pus mâna pe picior fără acordul ei, și-ar fi arătat organul genital și i-ar fi propus să îi cumpere un cal în schimbul unui masaj erotic urmat de un raport sexual, potrivit interviurilor obținute de sursa citată. 

Citește și: Elon Musk a dezvăluit că are sindromul Asperger

Conform unei declarații care ar fi fost dată de o prietenă a stewardesei, după ce a obținut postul în cadrul companiei lui Elon Musk, angajata ar fi fost încurajată să-și ia și licența de maseuză, pentru a presta și servicii de masaj.

 „Au dat de înţeles că ea ar putea zbura mai des dacă ar face asta, pentru că i-ar putea oferi lui Elon masaje adecvate. Mi s-a părut ciudat pentru că nu ai fost angajată drept maseuza. Ai fost angajată să fii însoţitoare de zbor. Iar dacă lui Elon îi plac masajele, atunci ar trebui să plătească pentru ca tu să mergi la şcoala de maseuze. Dar ea era pur şi simplu atât de fericită şi nerăbdătoare să primească jobul şi să poată călători”
, a relatat prietena stewardesei, dorind să-și păstreze anonimatul. 

Incidentele s-ar fi petrecut în timp ce Musk și însoțitoarea de zbor se aflau la bordul unuia dintre avioanele deținute de acesta. 

Reacția lui Musk

Curând după incident, însoțitoarea de zbor ar fi sesizat că nu mai e văzută cu ochi buni de apropiații miliardarului, astfel că a părăsit compania. Ea s-a plând că refuzul de a se angaja în acte sexuale cu Musk ar fi fost motivul pentru care a simțit că nu mai poate evolua profesional la Space X.

Ulterior, și-a angajat un avocat care, în numele ei, a depus plângere. După o ședință cu un mediator, la care Musk ar fi participat personal, plângerea a fost soluționată amiabil.

Femeia a primit 250.000 de dolari cu condiția de a nu-l acționa în instanță pe miliardar și de a nu solicita alte daune de la Space X.

Pentru a primi banii, ea a trebuit să semneze și un acord de confidențialitate prin care i s-a impus să nu vorbească niciodată despre incident. 

„E o mincinoasă”

Într-o primă reacție, Elon Musk a respins acuzațiile. El a scris pe Twitter, compania pe care recent a anunțat că vrea să o cumpere, că în 30 de ani de carieră nu a avut vreodată un angajat care să îl acuze de o faptă reprobabilă și că atacul este motivat politic.

 „Dacă aş fi fost înclinat să mă angajez în hărţuire sexuală, este puţin probabil ca aceasta să fie prima dată în toată cariera mea de 30 de ani când (N.R. un astfel de comportament) iese la lumină”, a scris Elon Musk.

Citește și: Elon Musk renunță la Twitter? Ce l-a supărat pe miliardar

El a lansat și o provocare către fosta sa angajată și către prietena ei, femeia care a făcut afirmațiile defăimătoare. Acesta le-a rugat să descrie o particularitate a corpului său, ceva care nu este cunoscut în mod public, dacă susțin că l-ar fi văzut dezbrăcat.

„Am o provocare pentru această mincinoasă care susţine că prietena ei m-a văzut dezbrăcat, să descrie ceva, orice (cicatrici, tatuaje) - ce nu este cunoscut de public. Nu va putea să o facă pentru că nu s-a întâmplat niciodată", și-a încheiat el postarea. 

Citește și: Cât de frumoasă este mama lui Elon Musk si ce apariție îndrăzneață a avut la Met Gala 2022

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
image
image
image
image
image
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net