Elon Musk renun╚Ť─â la Twitter? Ce l-a sup─ârat pe miliardar

Elon Musk s-a sup─ârat pe reprezentan╚Ťii Twitter ╚Öi a suspendat ├«naintarea demersurilor de achizi╚Ťie a platformei americane.

elon musk met gala 2022
Elon Musk s-a angajat s─â pl─âteasc─â 44 de miliarde de dolari pentru Twitter

ÔÇ×Achizi╚Ťia nu va avansaÔÇŁ

Elon Musk a anun╚Ťat c─â procedurile de achizi╚Ťie a companiei Twitter nu vor avansa p├ón─â c├ónd nu prime╚Öte un raport clar de la actualii de╚Ťin─âtori ai gigantului.

Musk vrea să știe de la aceștia câte conturi false sunt pe Twitter în acest moment, întrucât acestea ar trebui să fie scăzute din raportul cu privire la numărul total al utilizatorilor, scrie CNBC, citat de Mediafax

20% conturi false

Musk se declar─â ├«ngrijorat cu privire la situa╚Ťia conturilor false ├«ntruc├ót, conform estim─ârilor realizate de echipa sa, acestea ar reprezenta aproximativ 20% din totalul utilizatorilor platformei.

El sus╚Ťine c─â num─ârul ar putea fi chiar mai mare de at├ót ╚Öi declar─â c─â nu e dispus s─â achite cele 44 de miliarde de dolari p├ón─â nu va ╚Öti exact...ce cump─âr─â de ace╚Öti bani. 

Cite╚Öte ╚Öi: Dan Negru se revolt─â ├«mpotriva cenzurii! ┬źMusk zice c─â va reda libertatea┬╗

"Oferta mea s-a bazat pe faptul c─â documentele SEC ale Twitter sunt corecte. Ieri, directorul general al Twitter a refuzat public s─â prezinte dovezi. (...) Aceast─â tranzac╚Ťie nu poate avansa p├ón─â c├ónd nu o va face", a scris Elon Musk chiar pe...Twitter ├«n diminea╚Ťa zilei de mar╚Ťi.

A pr─âbu╚Öit ac╚Ťiunile companiei

Declara╚Ťia lui Musk a produs pagube uria╚Öe ac╚Ťionarilor Twitter. La burs─â, ac╚Ťiunile companiei au c─âzut cu 2,22% ├«n tranzac╚Ťiile de dinaintea deschiderii pie╚Ťei.

Astfel, ac╚Ťionarii nu doar c─â au r─âmas cu buza umflat─â ├«n a╚Öteptarea celor 44 de miliarde de dolari pe care ╚Öeful companiei Tesla s-a angajat s─â le pl─âteasc─â ├«n numerar, dar au pierdut ╚Öi bani grei din cauza sc─âderii de la burs─â. 

Directorul General al companiei Twitter se ap─âr─â ╚Öi sus╚Ťine c─â solicitarea lui Musk este imposibil de satisf─âcut. 

Actualul ╚Öef al Twitter, Parag Agrawal, de profesie inginer software, sus╚Ťine c─â estim─ârile de spam ale Twitter se bazeaz─â pe mai multe evalu─âri umane a mii de conturi.

El afirm─â c─â nu este posibil ca grupurile externe ale lui Musk s─â calculeze num─ârul exact de conturi false de pe platform─â, deoarece ar avea nevoie de informa╚Ťii private pe care Twitter nu le poate ├«mp─ârt─â╚Öi. 

Vrea s─â negocieze?

Totu╚Öi, unele voci sus╚Ťin c─â Musk a abordat problema num─ârului mare de conturi false pentru a renegocia suma pe care a oferit-o ini╚Ťial, considerat─â de anali╚Öti a fi mult prea ├«n raport cu posibilit─â╚Ťile de a scoate profit pe viitor.

Alte persoane vorbesc despre faptul c─â miliardarul care a revolu╚Ťionat pia╚Ťa ma╚Öinilor electrice ╚Öi vrea acum s─â trmit─â oameni pe Marte ╚Öi-ar dori, de fapt, s─â renun╚Ťe complet la achizi╚Ťia Twitter, pentru a folosi banii ├«n alte proiecte.

Totu╚Öi, dac─â va renun╚Ťa la achizi╚Ťie, Musk ar putea fi dat ├«n judecat─â de ac╚Ťionarii Twitter pentru c─â nu ╚Öi-a onorat angajamentul. 

Citește și: Elon Musk a dezvăluit că are sindromul Asperger

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina d─ânil─â jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, osp─âtar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
646x404 (1) jpg
stranut raceala femeie batista jpeg
BeFunky collage (46) jpg
cazare cluj untold jpg
ILUSTRATIE BENZINA 05 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
printul paul 1 jpeg