Cum se va schimba Twitter, acum c─â Elon Musk se afl─â la conducerea lui

27 aprilie 2022

Cu achizi╚Ťionarea Twitter de c─âtre Elon Musk, mai multe ├«ntreb─âri au trecut prin tastaturile utilizatorilor, mai ales ├«n urma controverselor ├«n care Musk a fost implicat ├«n timpul ÔÇ×cariereiÔÇŁ sale de pe platforma de socializare, privind modific─ârile la nivel bursier pe care le f─âcea datorit─â influen╚Ťei sale. 

Miliardarul Elon Musk ┼či a v├óndut toate casele din Los Angeles jpeg
Elon Musk, noul de╚Ťin─âtor al Twitter

Totu╚Öi, se pare c─â Musk dore╚Öte s─â-╚Öi pun─â mai mult amprenta pe platforma de socializare, mai ales ├«n contextul ├«n care, luna trecut─â, a decis s─â nu permit─â trolilor ru╚Öi s─â posteze propagand─â ruseasc─â pe profilul lui, aduc├ónd ├«n discu╚Ťie ÔÇ×libertatea de exprimareÔÇŁ.

Vezi ╚Öi Elon Musk, noul ╚Öef al unei importante re╚Ťele de socializare. Cum se va schimba re╚Ťeaua cu Musk la putere

A╚Öadar, s-ar putea transforma Twitter ├«ntr-un loc ├«n care adep╚Ťii teoriei P─âm├óntului plat, al vaccinului care are bluetooth sau al americanilor care au laboratoare biologice ├«n Ucraina s-ar putea bucura de o platform─â mult mai mare de a transmite astfel de mesaje?

Ce o să se întâmple cu Twitter?

├Änc─â de la venirea sa pe Twitter, Elon Musk a criticat constant politica de cenzur─â a Twitter, iar mai multe ├«ntreb─âri adresate fanilor s─âi aveau ├«n vedere narativa ÔÇ×ce a╚Ö putea face dac─â o s─â devin unicul proprietar?ÔÇŁ.  A╚Öadar, Twitter s-ar putea s─â se schimbe total ├«n urma acestei achizi╚Ťii, abord├ónd o direc╚Ťie complet diferit─â fa╚Ť─â de ce ne-am obi╚Önuit. 

Cite╚Öte ╚Öi Dan Negru se revolt─â ├«mpotriva cenzurii! ┬źMusk zice c─â va reda libertatea┬╗

├Än una dintre declara╚Ťiile sale, Elon Musk a declarat c─â algoritmii de pe Twitter ar trebui s─â fie open source pentru a se asigura libertatea de exprimare a╚Öa mult dorit─â. De asemenea, acesta dore╚Öte s─â interzic─â bo╚Ťii de spam, care contribuie la post─âri sau comentarii, care au rolul de a bloca anumite conturi pentru report-uri f─âcute sub form─â de spam. 

╚śi, ├«n final, dore╚Öte un plan care va face ca fiecare utilizator s─â fie mult mai vizibil pentru ceilal╚Ťi, iar asta s-ar putea s─â fac─â lucrurile mai greu de identificat drept ÔÇ×fake newsÔÇŁ sau informa╚Ťie real─â.

Din toate recomand─ârile lui Elon Musk, se pare c─â blocarea bo╚Ťilor de spam este cea mai apreciat─â, fiind marele of al utilizatorilor de pe una dintre cele mai mari platforme de socializare. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg