Dan Negru se revoltă împotriva cenzurii! «Musk zice că va reda libertatea»

Elon Musk, programatorul cu o avere de peste 260 de miliarde de dolari americani, a decis că cumpere rețeaua de socializare Twitter. Noua achiziție l-a costat 44 de miliarde de dolari, iar Musk are planuri mari de viitor. Acțiunea sa a dat naștere dezbaterilor, iar Dan Negru și-a spus public punctul de vedere. 

Dan Negru laudă decizia lui Elon Musk de a cumpăra Twitter
Dan Negru laudă decizia lui Elon Musk de a cumpăra Twitter

Șeful Tesla, cel mai bogat om din lume la momentul actual, Elon Musk a cumpărat Twitter, platforma pe care o consideră a fi „piața publică digitală în care se dezbat subiecte vitale pentru viitorul umanității”. Astfel, el a devenit conducătorul unei platforme care are nu mai puțin de 217 milioane de utilizatori în întreaga lume și care poate fi folosită pentru modelarea agendei politice și mass-media. 

Citește și: Elon Musk surprinde din nou. Cel mai nou plan al companiei Tesla 

Dan Negru a lăudat decizia lui Elon Musk de a cumpăra Twitter și a subliniat că intenția pe care o are acesta pare să fie una nobilă. În plus, Dan Negru îl consideră pe Musk o persoană asumată, cu opinii bine conturate.

Prezentatorul a menționat că urăște celebritățile care își modifică discursul în funcție de interese sau de frica de a nu fi pedepsite la locul de muncă. În plus, Dan Negru nu s-a ferit că povestească faptul că, la rândul său, cunoaște persoane publice care se tem de modul în care vor fi percepute public, așadar se folosesc de conturi false pentru a da glas adevăratelor opinii pe care le au. În concluzie, Dan nu este convins că Musk va reuși să revoluționeze social media, însă este de părere că eforturile sale sunt unele care merită să fie recunoscute. 

„Cumpărând Twitter, Musk vrea să elibereze netul. Am pățit-o și eu când am postat numele unor poeți români care au statui și care nu sunt interziși de legislaţia română dar sunt interziși de online care funcționează pe teritoriul României.

Musk zice că va reda libertatea online-ului. Îmi plac vedetele care au opinii și detest celebritățile care postează căni de cafea. Am colegi de breaslă, angajați prin televiziuni de știri,care una cred și alta spun la serviciu, pe tv, de frica jobului.

Unii dintre ei au conturi cu nume false unde-și postează adevarata părere. Cenzura pleacă prima dată din tine! Când te cucerești pe tine, nu te mai temi de nimic. Eu n-am reușit! Nici Elon Musk nu cred ca o să reușească dar măcar a readus lumii vorba unui alt american, Mark Twain: «Când vezi ca ești de partea majorității, oprește-te și gândește-te dacă ești de partea cea bună»", a scris Dan Negru, pe pagina personală de Facebook. 

Vezi și: Elon Musk este noul șef Twitter 

Dan Negru a renunțat la Antena 1, după două decenii de colaborare 

Dan Negru a făcut o mutare curajoasă la începutul acestui an. Prezentatorul a pus punct colaborării pe care o avea cu Antena 1 de peste două decenii și a semnat un nou contract cu postul de televiziune Kanal D. Aici prezintă o emisiune de tip quiz-show, care pune accent pe informațiile care țin de cultura generală. Dan Negru este de părere că formatul emisiunii este unul care va atrage publicul și îl va face să se concentreze mai mult asupra lucrurilor care contrează cu adevărat.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net