Elon Musk a dezvăluit că are sindromul Asperger

4 mai 2022

Elon Musk a găzduit o ediție a emisiunii de satiră Saturday Night Live - SNL. Cu această ocazie,  miliardarul care a fondat companii precum PayPal sau Tesla a făcut o dezvăluire despre o problemă de sănătate care îi influențează comportamentul.

elon musk met gala 2022
Elon Musk are 50 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori ai lumii

De fapt, fac istorie în seara asta, ca prima persoană cu Asperger care găzduiește SNL... Deci, nu voi avea prea mult contact vizual cu audiența în această seară. Dar, nu vă faceți griji, sunt destul de bun să simulez că sunt uman”, a spus Elon Musk, preluat de BBC.com

Elon Musk A cumpărat Twitter

Astfel, miliardarul, care a devenit recent proprietarul Twitter, a vorbit şi despre modul în care se exprimă sau despre postările sale de pe reţelele sociale. Despre cele din urmă, Elon Musk a explicat că „sunt ciudate, dar aşa funcționează creierul meu”.

Citește și: Elon Musk surprinde din nou! Tesla lucrează la un vehicul fără volan și pedale

Despre felul, uneori ciudat, în care se exprimă, Musk a justificat că „nu am întotdeauna multă intonație sau variație în modul în care vorbesc. De aceea modul în care comunic stârnește râsul celor din jur”.

stanga
dreapta
1 elon musk space x tesla cel mai bogat om 50 de ani 1 jpg jpeg
4 elon musk space x tesla cel mai bogat om 50 de ani 3 jpg jpeg
elon musk met gala 2022
elon musk grimes jpg
Elon Musk a cumparat Twitter pentru 44 miliarde de dolari (2) jpg
elon musk jpeg
Elon Musk este fondatorul, directorul general și inginerul șef al SpaceX jpeg

Fără să pară că are un discurs ironic, specific formatului emisiunii prezentate, Musk a mai adăugat: „Celor care se simt ofensați de asta vreau doar să le spun că am reinventat mașinile electrice și trimit oameni pe Marte într-o navă-rachetă".

Postări ciudate în Social media

O serie de postări ciudate a atras atenția publicului, după ce Elon Musk a achiziționat Twitter: „Urmează să cumpăr Coca-Cola, pentru a readuce cocaina în băutură", „Cumpăr Australia pentru a elibera insula-închisoare” sau „Rețeaua lui Trump mai bine s-ar numi Trompeta”.

Citește și: Elon Musk s-a săturat de platformele de socializare. Decizia neașteptată pe care a făcut-o miliardarul

Sindromul Asperger a devenit, în mod oficial, un diagnostic în anii 90. Persoanele cu sindrom Aspenger, o afecțiune din sectrul autismului, au dificultăți în interpretarea limbajului verbal și non-verbal și pot avea nevoie de mai mult timp pentru a procesa informațiile.

Greta Thunberg are același sindrom

În unele cazuri, apar probleme în exprimarea sentimentelor, într-un mod convențional. Una dintre cele mai cunoscute persoane diagnosticate cu sindrom Asperger este Greta Thunberg.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Amber Heard jpg
Gabi Bădălău jpeg
FotoJet jpg
BeFunky collage (7) jpg
leni klum 2 jpg
cub oana roman png