Donald Trump, pierdere uriașă după ce Elon Musk a cumpărat Twitter

Dup─â ce Elon Musk a cump─ârat Twitter, imperiul lui Donald Trump s-a cl─âtinat un pic mai mult dec├ót s-ar fi a╚Öteptat politicianul american. Platforma de socializare de╚Ťinut─â de fostul pre╚Öedinte al SUA s-a depreciat masiv la burs─â.┬á

image
Donald Trump și Elon Musk. Foto: colaj Click

Fostul lider de la Casa Alb─â ┼či-a lansat ├«n februarie propria re┼úea de socializare, ├«n numele libert─â┼úii de exprimare, dup─â ce a fost dat afar─â de pe Twitter, Facebook ┼či YouTube. Din p─âcate, ultimele ve╚Öti nu i-au c─âzut bine lui Donald Trump.

C─âutarea lui┬áElon Musk┬áde a deveni un mogul ├«n universul social media a dereglat valoarea companiei Digital World Acquisition Corporation. Ac╚Ťiunile firmei care inten╚Ťioneaz─â s─â se uneasc─â cu Trump Media & Technology Group (compania care de╚Ťine platforma lui Trump) au sc─âzut cu 13% ├«n ultimele 24 de ore, scrie┬áCNN.

Acesta este cel mai sc─âzut nivel de c├ónd a fost anun╚Ťat acordul ├«n octombrie anul trecut. Trump Media & Technology Group a lansat recent Truth Social, o platform─â similar─â cu Twitter.

Aceast─â re╚Ťea de socializare a fost creat─â ca urmare a faptului c─â fostul pre╚Öedinte al SUA a fost blocat pe Twitter. Acela╚Öi tratament l-au primit ╚Öi mul╚Ťi dintre sus╚Ťin─âtorii fostului lider de la Casa Alb─â.

Ac╚Ťiunile companiei lui Donald Trump au sc─âzut cu 44% de c├ónd Elon Musk a anun╚Ťat c─â inten╚Ťioneaz─â s─â cumpere Twitter

image
Donald Trump. Foto: Facebook

Trump Media & Technology Group,┬ácompania din spatele Truth Social, a ajuns s─â valoreze 7,7 miliarde de dolari, cu aproximativ 5 miliarde de dolari mai pu╚Ťin dec├ót ├«nainte ca cel mai bogat om din lume s─â-╚Öi anun╚Ťe inten╚Ťiile de cump─âra ╚Öi de a relansa Twitter.┬á

Dincolo de eforturile lui Musk de a dob├óndi Twitter, compania de╚Ťinut─â de Donald Trump a suferit pierderi din cauza debutului modest ├«nregistrat de platforma Truth Social, scrie CNN.

Donald Trump nu va reveni pe Twitter. Ce spune despre Elon Musk?

Elon Musk a ├«ncheiat luni un acord definitiv cu Consiliul de Administra┼úie al Twitter ├«n vederea achizi┼úion─ârii re┼úelei de socializare pentru 44 de miliarde dolari. Dup─â anun╚Ťul tranzac╚Ťiei, Donald Trump i-a urat succes lui Musk, exprim├óndu-╚Öi optimismul c─â acesta va ├«mbun─ât─â╚Ťi re╚Ťeaua de socializare.

ÔÇ×Nu, nu m─â voi ├«ntoarce pe Twitter. (...) Voi fi pe Truth Social ├«ntr-o s─âpt─âm├ón─â. Este ├«n termen. Avem o mul╚Ťime de oameni ├«nscri╚Öi. ├Ämi place Elon Musk. ├Ämi place foarte mult de el. Este o persoan─â excelent─â.

Am f─âcut multe pentru Twitter c├ónd eram la Casa Alb─â. Am fost dezam─âgit de felul ├«n care am fost tratat de aceast─â companie. Nu m─â voi ├«ntoarce pe Twitter ÔÇŁ, a spus Trump, conform┬áCNBC.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!┬á┬á

297951208 827483831584833 7374864136629985305 n jpg
cub elena basescu png
cluj florin salam
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
majda si mihai png
baza tommy lee copy jpeg
eva zaharescu webp
samantha smith abuz sexual jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
aine davis jfif
Valeric─â Chitic FOTO vrancea14
foto baza turista paris shutter jpg
ghee butter in glass jar with wooden spoon jpg
spania profimedia jpg