Donald Trump, pierdere uriașă după ce Elon Musk a cumpărat Twitter

Ultima actualizare:

După ce Elon Musk a cumpărat Twitter, imperiul lui Donald Trump s-a clătinat un pic mai mult decât s-ar fi așteptat politicianul american. Platforma de socializare deținută de fostul președinte al SUA s-a depreciat masiv la bursă. 

Donald Trump și Elon Musk. Foto: colaj Click
Donald Trump și Elon Musk. Foto: colaj Click

Fostul lider de la Casa Albă şi-a lansat în februarie propria reţea de socializare, în numele libertăţii de exprimare, după ce a fost dat afară de pe Twitter, Facebook şi YouTube. Din păcate, ultimele vești nu i-au căzut bine lui Donald Trump.

Căutarea lui Elon Musk de a deveni un mogul în universul social media a dereglat valoarea companiei Digital World Acquisition Corporation. Acțiunile firmei care intenționează să se unească cu Trump Media & Technology Group (compania care deține platforma lui Trump) au scăzut cu 13% în ultimele 24 de ore, scrie CNN.

Acesta este cel mai scăzut nivel de când a fost anunțat acordul în octombrie anul trecut. Trump Media & Technology Group a lansat recent Truth Social, o platformă similară cu Twitter.

Această rețea de socializare a fost creată ca urmare a faptului că fostul președinte al SUA a fost blocat pe Twitter. Același tratament l-au primit și mulți dintre susținătorii fostului lider de la Casa Albă.

Acțiunile companiei lui Donald Trump au scăzut cu 44% de când Elon Musk a anunțat că intenționează să cumpere Twitter

Donald Trump. Foto: Facebook
Donald Trump. Foto: Facebook

Trump Media & Technology Group, compania din spatele Truth Social, a ajuns să valoreze 7,7 miliarde de dolari, cu aproximativ 5 miliarde de dolari mai puțin decât înainte ca cel mai bogat om din lume să-și anunțe intențiile de cumpăra și de a relansa Twitter. 

Dincolo de eforturile lui Musk de a dobândi Twitter, compania deținută de Donald Trump a suferit pierderi din cauza debutului modest înregistrat de platforma Truth Social, scrie CNN.

Donald Trump nu va reveni pe Twitter. Ce spune despre Elon Musk?

Elon Musk a încheiat luni un acord definitiv cu Consiliul de Administraţie al Twitter în vederea achiziţionării reţelei de socializare pentru 44 de miliarde dolari. După anunțul tranzacției, Donald Trump i-a urat succes lui Musk, exprimându-și optimismul că acesta va îmbunătăți rețeaua de socializare.

„Nu, nu mă voi întoarce pe Twitter. (...) Voi fi pe Truth Social într-o săptămână. Este în termen. Avem o mulțime de oameni înscriși. Îmi place Elon Musk. Îmi place foarte mult de el. Este o persoană excelentă.

Am făcut multe pentru Twitter când eram la Casa Albă. Am fost dezamăgit de felul în care am fost tratat de această companie. Nu mă voi întoarce pe Twitter ”, a spus Trump, conform CNBC.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net