Câte conturi false sunt pe Twitter? Jumătate din urmăritorii lui Biden nu sunt reali

Ultima actualizare:

Potrivit unui audit realizat de compania de software SparkToro, numărul de următoritori falși de pe pagina de Twitter a lui Joe Biden este mult mare decât și-ar fi imaginat cineva vreodată. 

Câți dintre urmăritorii lui Joe Binde pe Twitter sunt falși?
Câți dintre urmăritorii lui Joe Binde pe Twitter sunt falși?

SparkToro a constatat că 49,3% dintre conturile care urmăresc contul oficial @POTUS Twitter sunt false. Trebuie precizat că președintele Statelor Unite are 22,3 milioane de urmăritori pe contul său.

Analiza companiei de software s-a bazat pe un număr de factori, inclusiv probleme de locație, imagini de profil implicite și utilizatori noi, scrie Newsweek. Dacă informația se confirmă, nu putem decât să ne întrebăm ce mai e real în viața asta?

49% dintre urmăritorii lui Joe Biden pe Twitter sunt, de fapt, conturi false

Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, și-a exprimat recent îngrijorarea cu privire la numărul de conturi false. CEO-ul de la Tesla a declarat marți că acordul său de 44 de miliarde de dolari pentru achiziționarea platformei de social media nu va putea continua până când problemele legate de conturile false nu vor fi rezolvate.

Totodată, Musk a părut să-l critice pe CEO-ul Twitter, Parag Agrawal, conform sursei citate. Miliardarul a susținut că 20% dintre conturile de Twitter erau „conturi false/spam” și că această cifră este „de 4 ori mai mare decât pretinde Twitter.”

Nu este clar cum a ajuns Musk la cifra de 20%, dar cei doi CEO au schimbat la începutul săptămânii o serie de tweet-uri despre problema conturilor false.

„Oferta mea s-a bazat pe exactitatea dosarelor Twitter. Ieri, CEO-ul Twitter a refuzat în mod public să arate dovada de <5%. Această înțelegere nu poate merge înainte până nu o face”, a scris patronul Tesla și Space X.

Jumătate din urmăritorii lui Biden sunt conturi false

„Suspendăm peste o jumătate de milion de conturi de spam în fiecare zi, de obicei înainte ca oricare dintre voi să le vadă chiar și pe Twitter. De asemenea, blocăm milioane de conturi în fiecare săptămână pe care le suspectăm că ar putea fi spam”, a scris CEO-ul de la Twitter.

Conform Newsweek, au existat speculații că Musk s-ar putea folosi de problema conturilor false pentru a negocia un preț mai bun pentru achiziția Twitter. Prețul acțiunilor rețelei de socializare au scăzut în ultima perioadă, dar acest lucru este valabil pentru mai multe companii de la bursă, în condițiile crizei economice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net