Câte conturi false sunt pe Twitter? Jumătate din urmăritorii lui Biden nu sunt reali

Potrivit unui audit realizat de compania de software SparkToro, num─ârul de urm─âtoritori fal╚Öi de pe pagina de Twitter a lui Joe Biden este mult mare dec├ót ╚Öi-ar fi imaginat cineva vreodat─â. 

joe biden jpg
C├ó╚Ťi dintre urm─âritorii lui Joe Binde pe Twitter sunt fal╚Öi?

SparkToro a constatat c─â 49,3% dintre conturile care urm─âresc contul oficial @POTUS Twitter sunt false. Trebuie precizat c─â pre╚Öedintele Statelor Unite are 22,3 milioane de urm─âritori pe contul s─âu.

Analiza companiei de software s-a bazat pe un num─âr de factori, inclusiv probleme de loca╚Ťie, imagini de profil implicite ╚Öi utilizatori noi, scrie Newsweek. Dac─â informa╚Ťia se confirm─â, nu putem dec├ót s─â ne ├«ntreb─âm ce mai e real ├«n via╚Ťa asta?

49% dintre urm─âritorii lui Joe Biden pe Twitter sunt, de fapt, conturi false

Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, ╚Öi-a exprimat recent ├«ngrijorarea cu privire la num─ârul de conturi false. CEO-ul de la Tesla a declarat mar╚Ťi c─â acordul s─âu de 44 de miliarde de dolari pentru achizi╚Ťionarea platformei de social media nu va putea continua p├ón─â c├ónd problemele legate de conturile false nu vor fi rezolvate.

Totodat─â, Musk a p─ârut s─â-l critice pe CEO-ul Twitter, Parag Agrawal, conform sursei citate. Miliardarul a sus╚Ťinut c─â 20% dintre conturile de Twitter erau ÔÇ×conturi false/spamÔÇŁ ╚Öi c─â aceast─â cifr─â este ÔÇ×de 4 ori mai mare dec├ót pretinde Twitter.ÔÇŁ

Nu este clar cum a ajuns Musk la cifra de 20%, dar cei doi CEO au schimbat la începutul săptămânii o serie de tweet-uri despre problema conturilor false.

ÔÇ×Oferta mea s-a bazat pe exactitatea dosarelor Twitter. Ieri, CEO-ul Twitter a refuzat ├«n mod public s─â arate dovada de <5%. Aceast─â ├«n╚Ťelegere nu poate merge ├«nainte p├ón─â nu o faceÔÇŁ, a scris patronul Tesla ╚Öi Space X.

Jum─âtate din urm─âritorii lui Biden sunt conturi false

ÔÇ×Suspend─âm peste o jum─âtate de milion de conturi de spam ├«n fiecare zi, de obicei ├«nainte ca oricare dintre voi s─â le vad─â chiar ╚Öi pe Twitter. De asemenea, bloc─âm milioane de conturi ├«n fiecare s─âpt─âm├ón─â pe care le suspect─âm c─â ar putea fi spamÔÇŁ, a scris CEO-ul de la Twitter.

Conform Newsweek, au existat specula╚Ťii c─â Musk s-ar putea folosi de problema conturilor false pentru a negocia un pre╚Ť mai bun pentru achizi╚Ťia Twitter. Pre╚Ťul ac╚Ťiunilor re╚Ťelei de socializare au sc─âzut ├«n ultima perioad─â, dar acest lucru este valabil pentru mai multe companii de la burs─â, ├«n condi╚Ťiile crizei economice.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

image png
carmen tanase jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
card ajutor jpg
mircea solcanu2 png
giani vladimir 25713800 jpeg
image png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG
iohannis erdogan 2 jpg
orban zelenski jpg