Elon Musk are sfaturi importante pentru to╚Ťi fanii. Cum ╚Öi-a ridicat averea

4 mai 2022

CEO-ul Tesla ╚Öi Spacex, Elon Musk, ╚Öi-a ├«mp─ârt─â╚Öit strategia de investi╚Ťii pe termen lung, despre care crede c─â este unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le-a dat vreodat─â fanilor s─âi de pe Twitter. Unii oameni au remarcat c─â strategia lui Musk este similar─â cu cea adoptat─â de CEO-ul Berkshire Hathaway, Warren Buffett.

elon musk met gala 2022
Elon Musk le-a oferit sfaturi importante fanilor s─âi de pe Twitter

Sfaturi de investi╚Ťii din partea lui Elon Musk

CEO-ul Tesla ╚Öi Spacex, Elon Musk, a oferit c├óteva sfaturi de investi╚Ťii, men╚Ťion├ónd c─â a fost ├«ntrebat despre asta ÔÇ×de foarte multe oriÔÇŁ.

Cite╚Öte ╚Öi Elon Musk a dezv─âluit c─â are sindromul Asperger

El a explicat c─â investitorii ar trebui s─â cumpere ac╚Ťiuni la mai multe companii care produc produse ╚Öi servicii ├«n care cred. Ei ar trebui s─â v├ónd─â doar dac─â consider─â c─â acele produse ╚Öi servicii au tendin╚Ťe mai proaste, a continuat Musk, subliniind c─â nu ar trebui s─â intre ├«n panic─â atunci c├ónd pia╚Ťa o duce mai r─âu. ÔÇ×Acest lucru v─â va fi de folos pe termen lungÔÇŁ, a subliniat ╚Öeful Tesla.

Încă de la postarea sa, tweet-ul lui Musk a fost apreciat de peste un milion de persoane și a fost distribuit de peste 110.000 de ori.

Feedback-ul de la tweetul s─âu au fost ├«mp─âr╚Ťite. Unii oameni au fost de acord cu Musk, ├«n timp ce al╚Ťii au argumentat cu privire la diferite aspecte ale sfatului s─âu, cum ar fi afirmarea c─â investi╚Ťiile supraevaluate sever nu ar trebui s─â fie men╚Ťinute pe termen lung ╚Öi c─â nu toate reac╚Ťiile pie╚Ťei ar trebui ignorate.

Tesla s-ar putea s─â treac─â printr-o sc─âdere semnificativ─â

C├ó╚Ťiva au luat sfatul lui Musk ca pe un avertisment privind compania sa, Tesla, care ar putea trece printr-o perioad─â mai neagr─â.

Vezi ╚Öi C├ót de frumoas─â este mama lui Elon Musk si ce apari╚Ťie ├«ndr─âznea╚Ť─â a avut la Met Gala 2022

Unii investitori au remarcat c─â sfaturile lui Musk sunt similare cu strategia de investi╚Ťii ├«n valoare prezentat─â de CEO-ul Berkshire Hathaway, Warren Buffett. Marele investitor din Omaha a vorbit ├«n detaliu despre investi╚Ťiile importante, ├«n timp ce a explicat de ce nu investe╚Öte ├«n Bitcoin sau alte criptomonede.

Elon Musk este unul dintre cei mai importan╚Ťi investitori la nivel mondial, fiind considerat o persoan─â cu o putere impresionant─â, ce a reu╚Öit s─â creasc─â substan╚Ťial pre╚Ťul ac╚Ťiunilor companiei sale, dar ╚Öi reu╚Öind s─â aduc─â ├«n aten╚Ťia public─â o criptomoned─â creat─â sub form─â de glum─â, Dogecoin.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg