Elon Musk are sfaturi importante pentru toți fanii. Cum și-a ridicat averea

CEO-ul Tesla și Spacex, Elon Musk, și-a împărtășit strategia de investiții pe termen lung, despre care crede că este unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le-a dat vreodată fanilor săi de pe Twitter. Unii oameni au remarcat că strategia lui Musk este similară cu cea adoptată de CEO-ul Berkshire Hathaway, Warren Buffett.

Elon Musk le-a oferit sfaturi importante fanilor săi de pe Twitter
Elon Musk le-a oferit sfaturi importante fanilor săi de pe Twitter

Sfaturi de investiții din partea lui Elon Musk

CEO-ul Tesla și Spacex, Elon Musk, a oferit câteva sfaturi de investiții, menționând că a fost întrebat despre asta „de foarte multe ori”.

Citește și Elon Musk a dezvăluit că are sindromul Asperger

El a explicat că investitorii ar trebui să cumpere acțiuni la mai multe companii care produc produse și servicii în care cred. Ei ar trebui să vândă doar dacă consideră că acele produse și servicii au tendințe mai proaste, a continuat Musk, subliniind că nu ar trebui să intre în panică atunci când piața o duce mai rău. „Acest lucru vă va fi de folos pe termen lung”, a subliniat șeful Tesla.

Încă de la postarea sa, tweet-ul lui Musk a fost apreciat de peste un milion de persoane și a fost distribuit de peste 110.000 de ori.

Feedback-ul de la tweetul său au fost împărțite. Unii oameni au fost de acord cu Musk, în timp ce alții au argumentat cu privire la diferite aspecte ale sfatului său, cum ar fi afirmarea că investițiile supraevaluate sever nu ar trebui să fie menținute pe termen lung și că nu toate reacțiile pieței ar trebui ignorate.

Tesla s-ar putea să treacă printr-o scădere semnificativă

Câțiva au luat sfatul lui Musk ca pe un avertisment privind compania sa, Tesla, care ar putea trece printr-o perioadă mai neagră.

Vezi și Cât de frumoasă este mama lui Elon Musk si ce apariție îndrăzneață a avut la Met Gala 2022

Unii investitori au remarcat că sfaturile lui Musk sunt similare cu strategia de investiții în valoare prezentată de CEO-ul Berkshire Hathaway, Warren Buffett. Marele investitor din Omaha a vorbit în detaliu despre investițiile importante, în timp ce a explicat de ce nu investește în Bitcoin sau alte criptomonede.

Elon Musk este unul dintre cei mai importanți investitori la nivel mondial, fiind considerat o persoană cu o putere impresionantă, ce a reușit să crească substanțial prețul acțiunilor companiei sale, dar și reușind să aducă în atenția publică o criptomonedă creată sub formă de glumă, Dogecoin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net