Elon Musk, ultimatum pentru angajați. Pentru ce a ales să-i concedieze

Ultima actualizare:

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a dat un ultimatum pentru angajații săi loiali, care sunt nevoiți să se întoarcă la birou sau să-și caute alt loc de muncă.

Mesajul lui Musk ar fi fost trimis prin intermediul unui e-mail, iar cel mai bogat om din lume nu este deloc încântat că directorii săi lucrează de acasă. 

„Toată lumea de la Tesla trebuie să petreacă cel puțin 40 de ore la birou pe săptămână. Dacă nu vii, vom presupune că ai demisionat”, se arată în documentul trimis pe e-mail, potrivit Reuters.

De la începutul pandemiei, foarte mult companii au decis să-și desfășoare activitatea în spațiul on-line, mai ales dacă jobul lor implica foarte multe ore petrecute în fața calculatorului. 

Citește și Probleme grave pentru Elon Musk: e acuzat de hărțuire sexuală. Cum se apară miliardarul

Totuși, pandemia este pe sfârșite, iar foarte mulți angajatori decid să-și cheme la birou angajații. Acesta este și cazul lui Elon Musk, care a decis să-și concedieze directorii ce nu doresc să se prezinte la birou.

Vezi și Elon Musk zguduie lumea politică! Cu cine va vota la următoarele alegeri din SUA

Elon Musk, carismă și practici neortodoxe

De altfel, Elon Musk este foarte vocal în această direcție. Dorește ca toate lucrurile să revină la felul în care era înainte de pandemia cu virusul Sars-Cov-2, când Tesla era pe val. 

Elon Musk și Jeff Bezos, CEO Amazon
Elon Musk și Jeff Bezos, CEO Amazon

În același timp, Elon Musk este la fel de criticat precum Jeff Bezos, care este acuzat de angajații săi că nu respectă drepturile omului și-i supune pe aceștia la condiții vitrege de muncă.

De exemplu, angajații de la Amazon se plâng că nu au parte de pauze pentru toaletă, mulți dintre angajați alegând să-și facă nevoile într-o sticlă, deoarece sunt taxați suplimentar. 

Angajații lui Musk se plâng în mod constant că aceștia nu au parte de orele libere necesare și, de asemenea, șeful companiei nu are un mod clar de lucru. În alte cuvinte, aceștia sunt nevoiți, de cele mai multe ori, să-și schimbe strategia în doar câteva minute, pentru a-l mulțumi pe Elon Musk. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net