Mădălina Ghenea, legătură secretă cu mama lui Elon Musk, Maye

Se pare că Mădălina Ghenea și Maye, mama lui Elon Musk, au o legătură de care foarte puține persoane știu. Gestul pe care canadianca l-a făcut față de actrița de origine română i-a surprins pe internauți.

Maye, mama lui Elon Musk, i-a trimis un mesaj neașteptat Mădălinei Ghenea, pe Instagram. După ce ediția de anul acesta a Festivalului de la Cannes s-a încheiat, superba româncă a postat o serie de imagini de la ultimele festivități. În dreptul fotografiilor, Maye a lăsat un comentariu din care înțelegem că o cunoaște pe Mădălina de mai multă vreme.

„Îmi pare rău. Ți-am dus dorul la festivalul de la Cannes”, a scris mama lui Elon Musk. Mădălina, însă, nu a răspuns, cel puțin deocamdată. Rămâne de văzut ce va avea de adăugat focoasa șatenă.

Citește și: Mădălina Ghenea a încins atmosfera pe plajă, după ce s-a tăvălit pe nisipul fierbinte în cel mai minuscul costum de baie

De cât timp se cunosc, de fapt, Mădălina Ghenea și Maye Musk

Maye Musk a fost Miss Africa de Sud în urmă cu mai bine de patru decenii, dar nu a renunțat la cariera de model nici până în ziua de astăzi. Din acest motiv, mama unuia dintre cei mai bogați oameni de pe planetă se cunoaște cu multe personalități din domeniu. Mădălina Ghenea s-a lansat tot ca fotomodel, iar în anul 2018 a cunoscut-o pe faimoasa canadiancă, în vârstă de 74 de ani.

Cele două s-au întâlnit pentru prima oară la o petrecere organizată de o faimoasă casă de modă și de atunci au continuat să vorbească. Mai mult, au luat masa împreună la un moment dat, semn că relația lor este mai strânsă decât au lăsat să se înțeleagă până în acest moment.

Vezi și: Destinul impresionant al mamei lui Elon Musk. Ce a povestit într-un interviu unei jurnaliste din Rusia

Maye, mama lui Elon Musk, pictorial nud la 60 de ani

Mama fondatorului Tesla și Space X a început să lucreze ca model la doar 15 ani, dar în ultimul deceniu a avut parte de realizări considerabile. A fost protagonista unui pictorial incendiar în publicația internațională „Time”, iar doi ani mai târziu, la 65 de ani, a apărut într-un videoclip de-ale lui Beyonce. Acum, Maye Musk a bătut un nou record.

Vedeta de peste ocean a ajuns cea mai bătrână femeie de pe coperta „Sports Illustrated”. La 74 de ani ea a renunțat la inhibiții, a îmbrăcat costumul de baie și a realizat o ședință foto. Maye Musk susține că vârsta este doar o scuză și că, de fapt, nu ne împiedică să facem nimic.

 „Nu am crezut niciodată că vârsta va fi o problemă. În calitatea mea de dietetician și om de știință consider că vârsta nu este o problemă. Sunt fericită că oamenii mă provoacă la discuții despre vârstă și despre cum să te simți bine cu tine la orice vârstă.

De asemenea, sunt foarte mândră că pot transmite un mesaj femeilor din lume, să urmărească să fie fericite, să facă lucruri care le plac, să se antureze cu oameni buni, să fie amabile cu toată lumea, pentru că nu știi niciodată unde și cum ajungi. Chiar trăiesc cea mai bună perioadă a vieții și nu m-am așteptat niciodată la asta”, a declarat ea, pentru Sports Illustrated.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net