Elon Musk, renegat de copii! Fiica sa vrea să renunțe inclusiv la numele de familie

Elon Musk are cinci copii doar prima soție, autoarea de origine canadiană Justine Wilson, însă pare-se că nu are o relație de invidiat cu toți. Fiica sa transsexuală în vârstă de doar 18 ani a înaintat o cerere oficială prin care vrea să își schimbe numele, în conformitate cu identitatea de gen pe care o are acum.

stanga
dreapta
elon musl gemenii gettyimages jpg
elon musc xavier jpg
elon musk met gala 2022
elon musk met gala 2022
elon musk tesla jpg
Grimes Elon Musk
1 elon musk jpg jpeg
4 elon musk tata jpg jpeg

Dar asta nu este tot! Potrivit documentelor încărcate pe PlainSite.org, platforma oficială, se pare că tânăra a depus o cerere de schimbare a prenumelui la tribunalul din Los Angeles. Petiția, semnată pe data de 18 aprilie, relevă că tânăra, proaspăt majoră, își exprimă dorința de a deveni Vivian Jenna Wilson, cu acte în regulă.

Vezi și: Fiul Romaniței Iovan îi calcă pe urme lui Elon Musk! La nici 16 ani a construit o mașină electrică

Astfel, putem observa că fata, născută Xavier Alexander Musk, vrea să rupă orice legătură cu tatăl său și vrea să ia numele de familie al mamei. La un moment dat, tânăra a declarat, cu vehemență: „Nu mai locuiesc și nici nu vreau să mai am vreo legătură cu tatăl meu biologic, în orice fel, sub orice formă”, semn că relația dintre cei doi nu este deloc una bună.

Elon Musk are șapte copii

Fondatorul Tesla și Space X are, la 50 de ani, șate copii. Din păcate, primul său fiu, Nevada Alexander, s-a stins din viață la doar zece săptămâni, din cauza unei maladii. Justine, prima lui soție, a adus pe lume șase copii, în total cu ajutorul fertilizării in-vitro.

Citește și: Elon Musk, ultimatum pentru angajați. Pentru ce a ales să-i concedieze

„Mi-am îngropat sentimentele, după moartea lui Nevada am făcut o primă vizită la un centru de fertilziare in-vitro, la nici două luni mai târziu. Elon și cu mine ne-am propus să facem copii cât mai repede cu putință. În următorii cinci ani am adus pe lume gemeni și tripleți”, a declarat prima soție a miliardarului.

În anul 2020, solista Grimes cu care Elon Musk a avut o relație a născut un băiețel, pe nume Æ A-Xii (X AE A-XII). Un an mai târziu, în secet, cei doi au făcut un alt copil, cu ajutorul unei mame surogat, o fetiță pe nume Exa Dark Sideræl Musk.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

dani otil gabriela prisacariu
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
andreea banica
romanca rechin 2 png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
andreea banica
dani otil gabriela prisacariu