Cum au fost surprinși Elon Musk și noua lui iubită? E cu 21 de ani mai tânără

Ultima actualizare:

Elon Muks și noua lui iubită au fost surprinși în mai multe ipostaze tandre la Cannes. Este pentru prima oară când miliardarul e văzut în public alături de noua lui parteneră, actrița australiană Natasha Bassett.

Elon Musk și Natasha Bassett sunt îmrepună din februarie 2022
Elon Musk și Natasha Bassett sunt îmrepună din februarie 2022

Cel mai bogat om din lume și frumoasa actriță au fost văzuți luând masa la un hotel de lux din Saint-Tropez, unde o cameră costă peste 1.300 de dolari pe noapte, scrie The Daily Mail.

Prezenți la festivalul de la Cannes, unde Natasha a avut premiera ultimului ei film, cei doi s-au bucurat din plin de călătorie. Musk și iubita lui au fost fotografiați în timp ce au mâncat și au glumit la o terasă pe marginea unei piscine. Ulterior, CEO-ul de la Tesla și Space X și-a dus iubita la plajă, conform sursei citate.

Citește și Cea mai urâtă rochie de la Cannes! S-a făcut de râs pe covorul roșu

Elon Musk, prima apariție în public cu noua iubită

Actrița din Australia a purtat o rochie de aproximativ 700 de dolari, sandale argintii și o geantă asortată. De partea cealaltă, miliardarul a optat pentru blugi negri, un tricou și ghete de piele.

Natasha Bassett are doar 29 de ani, în timp ce Elon Musk e cu 21 de ani mai în vârstă. Cei doi și-ar fi început relația în luna februarie a acestui an, când au fost vazuți sosind cu avionul personal al miliardarului, în Los Angeles.

Cine este noua iubita a lui Elon Musk?

Natasha s-a născut în Sydney. Ea debutat în filme la vârsta de 14 ani. Până acum, cel mai cunosut rol al australiencei este cel în care a intrepretat-o pe Britney Spears într-un film inspirat din viața cântăreței. Pelicula a primit însă o notă deplorabilă pe site-ul IMDB.

Recent, iubita lui Elon Musk a apărut în filmul biografic Elvis, care a avut premiera la Cannes. Cu acest prilej, Natasha a invitat-o la eveniment pe Maye Musk, mama lui Elon. Pe 26 mai, Maye a făcut publică o fotografie pe Instagram în timp ce sosește la premieră alături de iubita fiului ei. De altfel, cele două femei au fost văzute de mai multe ori pe parcurul grandiosului Festival.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net