Elon Musk, sub vizorul poliției americane! Agenția Antidrog este pe fir

Elon Musk a afirmat că acesta s-a aflat pentru o perioadă foarte lungă de timp sub vizorul Agenției Antidrog din Statele Unite, asta după ce s-a drogat la Joe Rogan, în podcast. 

Recent, Elon Musk a fost prezent la un podcast realizat de către Nelk și John Shahidi, amintindu-și ce reacții a avut de la Guvernul Statelor Unite, după ce a fumat drogul marijuana în timpul podcastului lui Joe Rogan. 

S-ar putea să te intereseze și: Elon Musk, aventură cu nevasta boss-ului Google, apoi „a îngenuncheat și l-a implorat pe Sergey Brin să îl ierte”. Divorțul momentului!

Elon Musk, urmărit de DIICOT-ul american

Reamintim, Elon Musk a fost prezent, în 2018, la podcastul lui Joe Rogan, unde acesta a explicat care este problema ca drogul marijuana să fie încă sub ilegalitate la nivel federal. 

Această declarație a stârnit un val de reacții neașteptate, deoarece Elon Musk se află la conducerea SpaceX, o companie în care a acționat și guvernul american, iar agenții antidrog l-au testat pentru o serie de droguri. 

Astfel, Elon Musk poate declara că este printre cei mai ghinioniști oameni bogați din lume. Acesta se află în plin scandal cu CEO-ul Google, în care acesta a afirmat că Elon Musk ar fi avut parte de o aventură cu soția acestuia.

Citește mai multe despre acest subiect: Elon Musk, reacție surpriză despre aventura cu soția co-fondatorului Google! Când a făcut sex ultima dată

Printre altele, acesta se află în plin proces cu compania Twitter, după ce s-a reziliat contractul de achiziție al companiei. Mai mult, Elon Musk a pierdut și sume considerabile de bani, asta după ce și-a transformat o mare parte din banii pe care-i deținea sub formă de Bitcoin în cash.

Vezi și: Problemele cu care se confruntă Elon Musk: procese, despărțiri și renegări

Chiar și așa, foarte multe personalități importante s-au prezentat în spațiul on-line consumând droguri, printre care-i amintim pe celebrii Snoop Dogg și Wiz Khalifa.

De altfel, aceștia doi sunt recunoscuți că promovează în piesele lor mesaje pro-cannabis. Chiar și așa, sunt foarte multe alte persoane publice ce s-au fotografiat fumând marijuana, printre care chiar și Conor Mcgregor, cunoscut pentru brandul său de whiskey și luptele din UFC.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net