Elon Musk, sub vizorul poliției americane! Agenția Antidrog este pe fir

Elon Musk a afirmat că acesta s-a aflat pentru o perioadă foarte lungă de timp sub vizorul Agenției Antidrog din Statele Unite, asta după ce s-a drogat la Joe Rogan, în podcast. 

stanga
dreapta
Elon Musk Getty jpg
elon musk
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Elon Musk (2) jpg
Elon Musk FOTO Getty Images
Elon Musk Twitter FOTO Shutterstock
elon musk jpg

Recent, Elon Musk a fost prezent la un podcast realizat de către Nelk și John Shahidi, amintindu-și ce reacții a avut de la Guvernul Statelor Unite, după ce a fumat drogul marijuana în timpul podcastului lui Joe Rogan. 

S-ar putea să te intereseze și: Elon Musk, aventură cu nevasta boss-ului Google, apoi „a îngenuncheat și l-a implorat pe Sergey Brin să îl ierte”. Divorțul momentului!

Elon Musk, urmărit de DIICOT-ul american

Reamintim, Elon Musk a fost prezent, în 2018, la podcastul lui Joe Rogan, unde acesta a explicat care este problema ca drogul marijuana să fie încă sub ilegalitate la nivel federal. 

Această declarație a stârnit un val de reacții neașteptate, deoarece Elon Musk se află la conducerea SpaceX, o companie în care a acționat și guvernul american, iar agenții antidrog l-au testat pentru o serie de droguri. 

Astfel, Elon Musk poate declara că este printre cei mai ghinioniști oameni bogați din lume. Acesta se află în plin scandal cu CEO-ul Google, în care acesta a afirmat că Elon Musk ar fi avut parte de o aventură cu soția acestuia.

Citește mai multe despre acest subiect: Elon Musk, reacție surpriză despre aventura cu soția co-fondatorului Google! Când a făcut sex ultima dată

Printre altele, acesta se află în plin proces cu compania Twitter, după ce s-a reziliat contractul de achiziție al companiei. Mai mult, Elon Musk a pierdut și sume considerabile de bani, asta după ce și-a transformat o mare parte din banii pe care-i deținea sub formă de Bitcoin în cash.

Vezi și: Problemele cu care se confruntă Elon Musk: procese, despărțiri și renegări

Chiar și așa, foarte multe personalități importante s-au prezentat în spațiul on-line consumând droguri, printre care-i amintim pe celebrii Snoop Dogg și Wiz Khalifa.

De altfel, aceștia doi sunt recunoscuți că promovează în piesele lor mesaje pro-cannabis. Chiar și așa, sunt foarte multe alte persoane publice ce s-au fotografiat fumând marijuana, printre care chiar și Conor Mcgregor, cunoscut pentru brandul său de whiskey și luptele din UFC.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Alexia Eram (6) jpg
vlăduța lupău png
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
bodo 2 jpg
David Beckham
image
image
image
image
bodo 2 jpg
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
rita ora
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg