Elon Musk, reacție surpriză despre aventura cu soția co-fondatorului Google! Când a făcut sex ultima dată

Ultima actualizare:

Elon Musk a oferit prima declarație oficială cu privire la scandalul adulterului, în care ar fi fost implicată Nicole Shanahan, soția cofondatorului Google, Sergey Brin. Creatorul Tesla a negat orice zvon referitor la o presupusă aventură cu soția mogulului, dar a oferit o informație despre viața sa intimă, la care nu se aștepta nimeni. 

Elon Musk, reacție surpriză despre aventura cu soția co-fondatorului Google!
Elon Musk, reacție surpriză despre aventura cu soția co-fondatorului Google!

Elon Musk poate fi considerat un adevărat playboy din industria tech, având în vedere că se află mereu în compania unor domnișoare superbe și a avut relații cu cele mai frumoase femei de la Hollywood, printre care și Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp. 

Din acest motiv, este lesne de înțeles că nu ar fi de mirare ca unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din lume să aibă o aventură tocmai cu soția cofondatorului Google, într-o confruntare de zile mari, Tesla versus Google, situație care ar fi putut genera o adevărată odisee.

Citește și: Elon Musk renunță la Bitcoin! Tesla a pierdut peste 1 miliard de dolari

După ce scandalul relației dintre Elon Musk și frumoasa Nicole Shanahan a început să ia amploare, afaceristul a oferit primele sale declarații cu privire la acest aspect, duminică seară, prin intermediul unei postări pe Twitter, în care a negat relația cu Nicole, însă a oferit totuși un detaliu la care nimeni nu s-ar fi așteptat despre viața sa amoroasă.

«Este o prostie totală! Eu și Sergey suntem prieteni și am fost la o petrecere împreună aseară! Am văzut-o pe Nicole doar de două ori în trei ani, de ambele ori cu mulți alți oameni în jur. Nimic romantic. N-am mai făcut sex de o grămadă de timp!», a declarat cu sinceritate debordantă, fondatorul Tesla.  

Vezi și: Elon a fost lovit de kilograme! Cum arată patronul Tesla la bustul gol

Soția confondatorului Google vrea un miliard de dolari la partaj

Informațiile despre aventura lui Elon Musk cu Nicole Shanahan a generat o adevărată rumoare n showbiz-ul din străinătate. Multe voci susțin că fondatorul Tesla este de fapt motivul divorțului dintre superba bruneta și cofondatorul Google, Sergey Brin. 

Musk și Sergey Brin sunt prieteni de multă vreme. Confondatorul Google i-a dat lui Musk 500.000 de dolari pentru compania Tesla în timpul crizei financiare din 2008. Musk a spus de-a lungul anilor că a dormit de multe ori la casa lui Brin din Silicon Valley.

Nu rata nici: Natasha Bassett l-a părăsit pe Elon Musk! Ce a aflat a deranjat-o enorm

Se pare că Elon Musk și Nicole Shanahan ar fi avut o aventură pasională, la expoziția Art Basel din Miami, anul trecut în decembrie. Mariajul dintre Shanahan și soțul ei s-a sfârșit doar o lună mai târziu, în ianuarie.

Din acel moment, ar fi existat o tensiune tot mai mare între cei doi moguli, Brin solicitând consilierilor săi financiari să vândă toate acțiunile investite în compania lui Musk, Tesla. 

Brin a cerut divorțul de Shanahan la începutul lunii ianuarie, potrivit documentelor judecătorești oficiale. Nicole are pretenția ca în urma divorțului să obțină un miliard de dolari la partaj, ceea ce reprezintă o mică parte din averea fulminantă de 95 de miliarde de dolari a cofondatorului Google, considerat unul dintre cei mai bogați oameni din lume. 

Hai să afli și: Problemele cu care se confruntă Elon Musk: procese, despărțiri și renegări

Sergey Brin nu are de gând să cadă la învoială cu fosta soție, întrucât aceasta nu a respectat termenii prevăzuți în contractul prenupțial.

Sergey și Nicole au împreună o fiică. Brin a fost căsătorit anterior cu antreprenoarea Anne Wojcicki, din 2007 până în 2015, și au un fiu Benji, de 13 ani și o fiică Chloe, de 11 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
pepe jpg
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net