Elon a fost lovit de kilograme! Cum arată patronul Tesla la bustul gol

Ultima actualizare:

Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă, se distrează pe cinste în Myknos alături de prietenii săi buni. Elon, proprietarul Tesla, a fost surprins de către paparazzi fără tricou, profitând din plin de razele soarelui. 

Elon Musk se află în vacanță în Mykonos Sursă foto: Profimedia
Elon Musk se află în vacanță în Mykonos Sursă foto: Profimedia

Elon Musk se află în vacanță alături de cuplul Ari Emanuel și Sarah Staudinger, proaspăt căsătoriți, într-o binemeritată vacanță în Grecia. Așa cum era de așteptat au ales o destinație de lux și au închiriat un iaht pe nume Zeus. Prețul cu care se închiriază ambarcațiunea este de 20.000 de dolari pe săptămână și poate găzdui până la șase persoane simultan. 

Călătoria lui Elon Musk în Grecia vine la scurt timp după ce afaceristul a anunțat că nu mai dorește să achiziționeze platforma Twitter întrucât nu a fost informat corect asupra numărului real de utilizatori pe care îl are rețeaua de socializare. 

Citește și: Elon Musk, mai sărac cu 17 miliarde de dolari, după ce și-a amenințat angajații

Elon Musk nu este prieten cu sala de sport

Deși se află în mijlocul Mării Egee, Elon Musk nu a scăpat de privirile agere ale paparazzilor. Afaceristul a fost surprins pe ambarcațiune, la bustul gol, purtând o pereche de pantaloni scurți negri. Elon Musk s-a bălăcit liniștit și a schimbat zâmbete și impresii cu cei din jur. De remarcat faptul că Elon nu a avut încă timp să se bronzeze și că nu este tocmai prieten cu sala de sport, fiind extrem de ocupat cu gestionarea afacerilor pe care le deține. 

De la maşini electrice, baterii solare sau rachete spaţiale, Elon Musk pare a fi un Tony Stark al vieţii reale, scrie Business Insider. Ca director general al Tesla, SpaceX, The Boring Company şi co-fondator OpenAI şi Neuralink, Musk pare să fie mereu dornic să se implice în cele mai noi proiecte care țin de tehnologie. 

Vezi și: Gesturile extreme la care recurge Elon Musk pentru a economisi bani 

Drumul spre succes al lui Elon Musk nu a fost unul ușor. A avut probleme la școală, a fost la un pas de a da faliment și a fost implicat în nenumărate procese guvernamentale, însă de fiecare dată a reușit să iasă, cu iscusință, din încurcături. 

Elon Musk a fost declarat pe data de 7 ianuarie 2021 cel mai bogat om al lumii cu o avere estimată la 187 de miliarde de dolari. A reușit astfel să-l surclaseze pe fondatorul Amazon, Jeff Bezos, care deţinea acest titlu încă din luna iulie 2015. 

Sursă foto: Profimedia

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net