Elon Musk, aventură cu nevasta boss-ului Google, apoi „a îngenuncheat și l-a implorat pe Sergey Brin să îl ierte”. Divorțul momentului!

Ultima actualizare:

Sergey Brin a intentat divorțul  în luna ianuarie a acestui an, invocând diferențe ireconciliabile între el și Nicole Shanahan. Acum, prietenii cuplului susțin că nevasta miliardarului a avut o aventură cu Elon Musk în luna decembrie 2021, la Art Basel, în Miami. În aceași lună, fondatorul Tesla a devenit tată de fată, având o fetiță venită pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Cu o lună înainte de acest eveniment, a făcut gemeni cu un fost director al companiei sale.

Musk Brin Getty 1280 webp

Elon Musk a îngenunchat pentru a-i cere iertare lui Sergey Brin la o petrecere. Totul s-a petrecut la începutul acestui an, după ce fondatorul Google a aflat de aventura lui Musk cu soția sa și a băgat divorț, susțin surse apropiate celor doi. Se pare că Musk ar fi avut o aventură de scurtă durată cu avocata cu care e căsătorit Sergey, Nicole Shanahan, la art Basel- un eveniment artistic din Miami care durează mai multe zile.

S-ar putea să te mai intereseze: Elon Musk, renegat de copii! Fiica sa vrea să renunțe inclusiv la numele de familie

Deși Sergey Brin a susținut că motivul divorțului are legătură cu diferențele dintre el și soția lui, The Wall Street Journal relevă că Elon Musl a fost, de fapt, mărul discordiei. Art Basel a avut loc la Miami anul trecut, între 2 decembrie și 4 decembrie anul trecut. Potrivit surselor Jurnalului, Nicole și Sergey aveau deja probleme conjugale din cauza stresului cauzat de COVID-19. De asemenea, aveau numeroase discuții în ceea ce privește educația fiicei lor de patru ani.

Elon Musk, motivul divorțului dintre Sergey Brin și Nicole Shanahan. Ce pretenții are avocata, în plin proces

Sursele citate de publicația menționată anterior relevă faptul că soția miliardarului de la Google, al șaptelea cel mai bogat om din lume, își dorește să obțină un miliard de dolari de pe urma divorțului. Deși suma reprezintă o fracțiune din averea de 95 de miliarde a bărbatului, Sergey nu are de gând să i-o ofere, având în vedere că nu respectă condițiile din contractul prenupțial pe care l-au semnat înainte de căsătorie. Ea susține că a fost forțată de către soțul ei să semneze contractul, în timp ce era însărcinată.

Afaceristul, probleme peste probleme: Probleme grave pentru Elon Musk: e acuzat de hărțuire sexuală. Cum se apară miliardarul

Totodată, după ce s-a aflat că Sergey Brin a intentat divorțul, Elon Musk s-a întâlnit cu el la o petrecere și i-a cerut iertare, umilindu-se în public. Fondatorul Google a acceptat scuzele de ochii lumii, dar cei doi- care au fost cândva prieteni apropiați – nu mai vorbesc, au mai transmis sursele. Sergey și Nicole s-au cunoscut la un retreat de yoga în anul 2016. La momentul respectiv ea era un avocat specializat pe brevete și antreprenoare în domeniul tehnologiei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net