Problemele cu care se confruntă Elon Musk: procese, despărțiri și renegări

Ultima actualizare:

Twitter a pus piciorul în prag și-l obligă pe Elon Musk să achiziționeze platforma de socializare contra sumei de 44 de miliarde de dolari. 

Twitter vs Elon Musk / Grafică: Click!
Twitter vs Elon Musk / Grafică: Click!

Totuși, chiar dacă oferta suna foarte bine pentru administrația Twitter, miliardarul s-a răzgândit pe ultima sută de metri, deoarece „nu mai servește intereselor sale personale”, potrivit declarației Twitter. 

În apărarea miliardarului, avocatul său a susținut că Twitter „încalcă semnificativ mai multe prevederi ale acordului”. De altfel, și echipa juridică a Twitter a comentat încercarea lui Musk de reziliere a contractului drept „invalidă și nelegală”

Citește și despre: Elon Musk, renegat de copii! Fiica sa vrea să renunțe inclusiv la numele de familie

În spatele acestei decizii au stat declarațiile companiei cu privire la numărul de boți și conturi false existente pe platforma de socializare. Platforma a precizat că aproximativ 5% din numărul total de utilizatori este format din boți și conturi false.

Totuși, platforma de socializare nu a oferit informații despre modul în care s-a realizat această estimare. De altfel, chiar și Musk a subliniat că, în urma rapoartelor urmărite de experții lui, numărul de boți și conturi false este exponențial mai mare. 

Potrivit înțelegerii dintre cei doi, dacă Twitter sau Elon Musk aleg să se retragă din contract vor fi nevoiți să achite o taxă de un miliard de dolari celeilalte părți. 

Elon Musk și Twitter, o dragoste dificilă

Elon Musk a declarat în luna aprilie că dorește să cumpere platforma de socializare Twitter pentru suma de 44 de miliarde de dolari.

Bineînțeles, așa cum e specific lui, acesta a realizat o postare pe Twitter în care i-a întrebat pe fanii săi dacă ar avea nevoie de o nouă platformă de socializare. La vremea respectivă, se credea că miliardarul este gata să-și creeze propria platformă de socializare, una care să promoveze, așa cum consideră el, „libertatea de exprimare”. 

Că tot vorbim de dragoste… 

Natasha Bassett s-a despărțit de miliardarul Elon Musk, decizia fiind realizată chiar de către actriță, fără a mai cere părerea CEO-ului Tesla. Cei doi au fost împreună de câteva luni, iar aparițiile lor au fost foarte puține. 

Citește și despre: Elon Musk este tată de gemeni în secret! Miliardarul, într-o relație de amor cu un angajat

Decizia a fost luată în urma anchetei realizate cu privire la gemenii pe care Elon Musk i-a avut cu un director al companiei Neuralink. Ca notă informativă, cei doi gemeni au venit pe luna în luna noiembrie. În total, Elon Musk are 9 urmași. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net