Nebunie în familie! Tatăl lui Elon Musk are doi copii cu fiica sa vitregă

Ultima actualizare:

Elon Musk este cu siguranță unul dintre cei mai excentrici oameni de afaceri din lume, se pare că directorul Tesla a moștenit atitudinea libertină chiar de la tatăl său. Recent, Errol Musk, tatăl lui Elon, a dezvăluit că a avut un al doilea copil cu propria sa fiică vitregă, pe care a crescut-o de când avea patru ani. 

Tatăl lui Elon Musk are un al doilea copil cu propria sa fiică vitregă
Tatăl lui Elon Musk are un al doilea copil cu propria sa fiică vitregă

Errol Musk, 76 de ani, s-a căsătorit cu cea de-a doua soție a sa, Heide, ce mai avea o fiică dintr-o relație anterioară, Jana Bezuidenhout, în vârstă de 4 ani. Errol a divorțat de prima sa soție, Maye, mama lui Elon, în 1979, iar apoi s-a căsătorit cu Heide, mama lui Jana.

Citește și: Problemele cu care se confruntă Elon Musk: procese, despărțiri și renegări

Errol a fost căsătorit vreme de 18 ani cu Heide și au mai avut doi copii împreună. 

În 2018, toată lumea a rămas mască când a aflat că Errol Musk, tatăl fondatorului Tesla, a avut un copil cu propria lui fiică vitregă, cu 41 de ani mai tânără decât el, care a dat naștere unui băiețel, pe nume Rushi, în 2018.

Elon Musk a fost de-a dreptul furibund la aflarea veștii că tatăl său a putut face așa ceva. 

Errol Musk a aruncat recent o altă bombă, și anume că el și fiica sa vitregă, acum în vârstă de 35 de ani, au mai avut un copil împreună, în 2019. Ar fi vorba de o fetiță.

Nu rata nici: Natasha Bassett l-a părăsit pe Elon Musk! Ce a aflat a deranjat-o enorm

Tatăl lui Elon Musk a vorbit cu foarte multă nonșalanță despre acest subiect. 

«Nu i-am făcut analizele de ADN, dar arată precum celelalte două fiice ale mele, Rose și Tosca. Seamănă puțin și cu micuțul Rushi, deci eu cred că este evident. Nu a fost un copil planificat, dar la vremea aceea trăiam împreună. Eu și Jana am stat împreună 18 luni după ce s-a născut Rushi.», a declarat Errol, potrivit The Sun. 

Motivul pentru care Errol Musk nu vrea s-o ia pe Janna de soție

Errol Musk a vorbit foarte deschis și despre relația cu fiica sa vitregă și consideră că, având în vedere faptul că idila lor a început pe când el avea 71 de ani, iar Janna 30, diferențele dintre ei și-ar fi spus cuvântul. 

Cea de-a doua soție a lui Errol, mama lui Janna, era de asemenea cu 20 de ani mai tânără, atunci când s-au căsătorit, deci este oarecum obișnuit cu relații, în care există o diferență mare de vârstă între parteneri. 

«Am realizat că este cu două generații mai tânără decât mine, în timp ce diferența dintre mine și mama ei era de o singură generație. Orice bărbat care se căsătorește cu o femeie mai tânără, oricât de în formă s-ar simți, va veni un moment când vor interveni probleme.»

Errol Musk mai vrea să aibă copii

Tatăl fondatorului Tesla a mai menționat că, deși nu are de gând să se căsătorească cu Janna, ar mai vrea să aibă copii, întrucât consideră că scopul umanității este acela de a se reproduce. 

«Nu este practic. Ea va împlini 35 de ani săptămîna viitoare. Jana a venit împreună cu copii și au petrecut câteva zile aici. Adevărul este că uneori micuții mă calcă pe nervi, dar imediat cum pleacă le simt lipsa. Mi-ar plăcea să mai am copii, dacă se poate. Suntem lăsați pe Pământ pentru a ne reproduce.", a declarat Errol Musk. 

De asemenea Errol nu a ezitat să recunoască faptul că relația sa Janna nu este văzută deloc cu ochi buni de către ceilalți membrii ai familiei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net