Elon Musk lansează robotul umanoid Optimus, care poate găti și face sex

Viitorul e deja aici! Fondatorul Tesla, Elon Musk (51 de ani), are planuri ambițioase de a folosi roboți umanoizi, cunoscuți sub numele de Tesla Bot sau Optimus, în fabricile sale și nu numai! Își dorește să producă milioane de astfel de mașinării și pentru uz casnic. Un prototip va fi lansat oficial pe 30 septembrie.

image
Prototipul Optimus va fi prezentat pe 30 septembrie Foto: AFP

Citește și: Cum arată Ameca, cel mai realist robot creat până acum! VIDEO

Elon Musk a spus în timpul unui eveniment TED Talk că, în viitor, roboții ar putea fi folosiți în case, la gătit, la tunsul ierbii, la îngrijirea bătrânilor, putând chiar să joace rolul unui prieten sau al unui partener sexual.

  „Inevitabil vor deveni parteneri romantici”  

Inevitabil vor deveni parteneri romantici. Adică, am promis oamenilor asta. Am putea face și femeia-pisică la un moment dat (n.r cat-girl).”, a declarat CEO-ul Tesla. Acesta a mai spus că va prezenta pe 30 septembrie, de „Ziua Inteligenței Artificiale”, un prototip al proiectului Optimus. Numele său este inspirat din cel al liderul Autoboților din seria de filme „Transformers”. Tesla Bot este planificat să măsoare 1.73 înălțime și să cântărească 57 de kilograme.

Iată și: Invenție senzațională marca Lamborghini! Noul bolid de viteză poate avea grijă de copii

Producția în masă a acestor roboți ar putea începe chiar de anul viitor, a anunțat fondatorul Tesla. Ideea lui Musk de a introduce roboți de „uz general” în fabrici, casele oamenilor și oriunde ar fi nevoie de ei este privită cu scepticism de către experții, investitorii și analiștii din robotică. Criticii se întreabă în principal dacă Tesla Bot poate fi la un nivel suficient de avansat pentru a lucra în fabrici și în case.

Află și: Roboţelele sexuale, gata pentru partide de amor în cosmos

Un robot Optimus ar putea ajunge la 10.000 de dolari

Între timp, publicul se așteaptă la un robot care este capabil să îndeplinească diferite sarcini aproape la același nivel ca oamenii. Musk trebuie să demonstreze că tehnologia este atât de avansată, încât să justifice o astfel de investiție majoră. Specialiștii estimează că un robot Optimus va costa în jur de 10.000 de dolari.

Tesla Bot este un plan real și realizabil pentru Tesla”, a spus Musk anul trecut, când a anunțat în premieră proiectul pentru roboții umanoizi.

Te-ar putea interesa și: La bordelul ăsta, flirtezi cu roboţele, le faci cadouri timp de un an şi abia apoi ai voie să le dezvirginezi

Optimus va îndeplini inițial sarcini plictisitoare sau periculoase, precum transportul de piese grele. Roboții umanoizi au încă nevoie de instrucțiuni explicite și nu se pot descurca pe deplin singuri. Musk, care are o avere de 300 de miliarde de dolari, a precizat că Optimus a devenit o prioritate pentru echipele de dezvoltare ale producătorului auto Tesla.

Citește și: „Scurtcircuitele” de la Tesla. Elon Musk dă afară pe bandă rulantă!

El a spus că se așteaptă ca în viitor să aibă profit mult mai mare din vânzarea roboților umanoizi, decât din cea a mașinilor. Optimus va fi alimentat de baterii, conține motoare electrice și actuatoare electronice– la fel ca vehiculele Tesla. Musk a glumit spunând că robotul a fost proiectat în așa fel încât să nu poată alerga prea repede, pentru ca oamenii să poată fugi de el.

cub silvia chifiriuc png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
colaj coolio png
FotoJet jpg
Foto Fb politia Romana
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
Buncărele de lux vor fi construite sub conacele miliardarilor jpg
Bărbați ruși cu bagaje pe jos sau cu biciclete ies din Rusia și trec în Georgia pe la vama din Verkhnii Lars FOTO EPA EFE (3) jpg
must jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
FotoJet jpg