La bordelul ăsta, flirtezi cu roboţele, le faci cadouri timp de un an şi abia apoi ai voie să le dezvirginezi


    La bordelul cu păpuşi sexuale din California, roboţelele îşi "aleg" iubiţii de pe reţelele de socializare
La bordelul cu păpuşi sexuale din California, roboţelele îşi "aleg" iubiţii de pe reţelele de socializare

Demenţă totală! În West Wollywood, California, se va deschide cel mai mare complex turistic dedicat amatorilor de sex cibernetic. Super-bordelul care va conţine vile tematice, piscine, parcuri dedicate, camere senzoriale şi va fi deservit exclusiv de maşinării sexuale este parte dintr-un proiect mai amplu creat de Unicole Unicron, directorul executiv de la Eve’s Robot Dreams. Amatorii de sex virtual vor începe să-şi curteze iubitele roboţele pe reţelele de socializare şi abia apoi vor putea devenit intimi cu ele.

Nebunie: se deschide primul bordel cibernetic unde întâi flirtezi cu roboţelele sexuale, „vrăjindu-le” prin intermediul site-ului de matrimoniale Tinder, le faci cadouri şi abia apoi ajungi să le atingi. Proiectul îi aparţine lui Unicole Unicron, directorul executiv de la Eve’s Robot Dreams. Mega-bordelul e conceput sub formă de complex turistic şi va fi finanţat din donaţiile iubitorilor de păpuşi sexuale.

Proiectul a fost elaborat de compania Eve's Robot Dreams
Proiectul a fost elaborat de compania Eve's Robot Dreams

La bordelul cu roboţele, dezvirginarea costă 10.000 $

Iniţiatorul proiectului susţine că mega-bordelul este „de ultimă generaţie tehnologică şi face legătura către un viitor în care omul şi robotul vor cinvieţui armonios”. „Totul de la efectele de lumină şi până la mobilă, de la pereţi senzoriali şi până la adaptarea nevoilor utilizatorului este de ultimă generaţie. Vizitatorul intră într-o lume imaginară şi va explora lucruri şi senzaţii despre care habar nu avea că există”, a declarat Unicron.

Citeşte şi:

A inventat păpuşa sexuală perfectă

Se îmbogăţeşte cu fete din plastic! Femeia asta închiriază păpuşi sexuale la domiciliul clientului

Roboţelele dotate cu Inteligenţă Artificială îşi dau consimţământul

„Mulţi dintre utilizatorii de păpuşi sexuale din întreaga lume dezvoltă un anumit tip de senzibilitate faţă de acestea. Le îmbracă, vorbesc cu ele şi le înzestrează cu anumite trăsături umane. Nu este ciudat, ci creativ”, a declarat Unicron, pentru Daily Star. De aceea este firesc ca înainte să se cunoască fizic, păpuşa şi clientul să flirteze în prealabil pe reţelele de socializare. Tinder este site-ul de matrimoniale unde fiecare dintre „păpuşi” va avea un cont. Prin intermediul Inteligenţei Artificiale, păpuşile vor dialoga, flirta şi „cunoaşte” viitorii clienţi. Pentru a se lăsa convinse, ele trebuie bombardate cu diferite cadouri. Clienţii le vor putea achiziţiona haine, accesorii, peruci şi chiar „update-uri” de software folosind o aplicaţie specială creată în parteneriat cu compania Real Dolls şi respectiv Realbotix.

Cum strânge banii necesari bordelului cu roboţele sexuale?

Unicron a deschis un program de finanţare bazat pe donaţii şi susţine că are nevoie de încă 150.000 de dolari. Până acum a strâns 2.500 de dolari şi campania se încheie la 15 noiembrie. Reprezentantul Eve’s Robot Dreams vrea să implice în proiect companii producătoare de păpuşi sexuale din SUA şi China, dar şi dezvoltatori din industria IT. Conceptul acestui bordel se bazează pe interactivitatea păpuşă-client şi pe posibilitatea oamenilor de a-şi „tuna” de la distanţă furnizoarea de plăceri cibernetice. Practic, pentru o săptămână de plăceri în complex, clientul investeşte în păpuşă peste 5.000 de dolari de-a lungul unui anumit interval de timp. El este primit de păpuşă abia după ce şi-a tocat toate economiile.

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
business 816491 1920 jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
bani mita lei FOTO Shutterstock
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
image
image
image
image
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg
catelul gino si pisica flossie jpg
shutterstock 641704987 jpg