Dieta prin care Elon Musk a slăbit peste 10 kilograme

Elon Musk a dezvăluit, recent, pe Twitter că a slăbit peste 10 de kilograme, după ce a început o nouă dietă de slăbit. Iată ce presupune programul prin care directorul Tesla a reușit să piardă în greutate și află care sunt riscurile. Vezi dacă ți se potrivește și ție!

elon musk png

Elon Musk a slăbit 10 kilograme cu dieta asta!

Împărtășindu-și propria experiență, Musk a declarat pe Twitter că, după ce a pierdut în greutate, se simte mult mai bine și mai sănătos.

Citește și: Vitamine, antioxidanți și alte 7 beneficii pentru sănătate ale morcovilor

 „La sfatul unui bun prieten, am urmat postul intermitent și mă simt mult mai sănătos”. Un utilizator l-a întrebat cât de mult a slăbit până acum, la care el a răspuns:

Am dat jos peste 10 de kilograme, comparativ cu greutatea mea maximă"

Postul intermitent este o dietă care a câștigat recent în popularitate și este metoda la care a recurs și Elon Musk pentru a slăbi. 

Interesant și: De ce femeile slăbesc mai greu decât bărbații și care este secretul unui metabolism rapid

Un nutriționist a dezvăluit secretul din spatele postului intermitent, dacă funcționează cu adevărat și de ce este atât de controversat.

„Mulți cred că dieta contribuie la longevitate, la o mai bună funcționare a creierului și ajută chiar și la dobândirea unui echilibru emoțional. Unii folosesc dieta pentru a pierde în greutate, dar pentru alții este vorba și despre alte beneficii pe care postul intermitent le are asupra organismului.

Vezi și: Dezavantajele celor mai populare diete de pe internet

Contează tipul de alimente consumate, stilul de viață, activitatea fizică etc. Ceea ce putem concluziona este că sunt necesare dovezi mai solide înainte de a trage orice concluzie în privința acestei diete prin postul intermitent." a declarat nutriționista Signe Svanfeldt.

Ce presupune postul intermitent

Multora le place să țină postul intermitent, deoarece este o dietă ce poate fi foarte bine adaptată în jurul stilului tău de viață și a programului tău.

Se poate realiza prin două cicluri diferite. Este vorba de perioada în care aveți voie să mâncați, «fereastra de alimentație» și perioada de timp în care nu aveți voie să consumați nimic, în afară de lichide fără calorii, apă, ceai, cafea neîndulcite.

Signe a explicat că această perioadă înseamnă că trebuie să stai departe de toate alimentele și băuturile care conțin calorii.

«Fereastra de alimentație» durează de obicei în jur de 8 ore, iar perioada de post durează 16 ore. În timpul perioadei de post sunt „permise” doar băuturi precum apa, cafea simplă sau ceai.", a menționat specialistul în nutriție.

Signe Svanfeldt a explicat că există un plan ce presupune ca 5 zile să mâncați trei mese pe zi, formate din alimente sănătoase și două zile în care țineți dieta postului intermitent. De asemenea, puteți ține post intermitent o singură zi pe săptămână, iar în celelalte șase din săptămână să aveți o dietă sănătoasă. 

Care sunt riscurile postului intermitent

Dacă ții postul intermitent într-un mod sănătos, echilibrat, în care incluzi o mulțime de alimente hrănitoare în conformitate cu cerințele organismului tău, dieta poate fi benefică pentru tine.

Signe a avertizat că postul intermitent nu este pentru toată lumea. De exemplu, Signe a spus că dieta poate fi periculoasă pentru persoanele cu diabet, tulburări de alimentație sau în timpul sarcinii, dar și alte probleme de sănătate.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net